MIN FREDAG

Slutet på djävulsveckan (vi har kallat den det på jobbet för det mesta har strular för de flesta) artade sig bra. Jobbade till 13 sen satt jag och fikade med några kollegor en stund innan jag drog vidare till dagis och hämtade barnen.
Natalie låg och sov i vagnen så henne fick jag väcka :)
Vi åkte direkt till Kungens kurva för att påbörja shoppingen. Första anhalt var djurmatsaffären. Barnen älskade att gå omkring där och kolla på allt. Det slutade med att vi blev ca 200 kr fattigare men med oss hem fick vi godsaker till marsvinen.
Sen vidare till City Gross för matinköp, apoteket och slutligen elgiganten. Barnen skötte sig exemplariskt. Ja ni hörde rätt, inget bråk denna gång.
När vi 3 timmar senare kom hem blev det annat.... Jag hittade Natalie sittandes i soffan med en hög djurmat framför sig som hon stulit genom gallret från buren. Det är visst gott för det har hänt förr. BLÄÄÄÄÄ!

När jag hade nattat den lilla fick Becca sitta uppe en bra stund med mig och lite fredagsmys. Sen blev det matlagning och lite väl sen middag då J kom hem kl 21.
Nu kollar han på film. Själv har jag ingen ro att sitta och glo på tv.

Skönt att det är helg nu.

TIDIG MORGON

Idag blev det en tidig morgon. Redan 04.45 kom Natalie intassande i vårt sovrum och vägrade somna om. Lika bra att gå upp med henne insåg jag efter en stunds sovförsök.
Annars har hon blivit mycket bättre när det gäller sömnen. Hon sover mestadels i sin egen säng och vaknar inte längre efter ett par timmar. Det är väldigt skönt.

Personalen på dagis berömde henne igår. Hon har verkligen utvecklats de sista veckorna. Hon pratar så man förstår henne, hon leker bra både med kompisar och ensam och framför allt har hon slutat göra illa sina kompisar, vilket jag tycker är väldigt skönt.

Nu ska jag gå och fixa mig i ordning för att sen väcka Rebecca och Jonathan innan jag ger mig av till jobbet. Natalie har redan klätt på sig, så fin i Kittytröja och kjol :) Vi tog ner kläder efter Rebecca från vinden i förrgår och hon bara älskade dem. Rebecca var inte lika förtjust då hon tyckte att det var hennes kläder och att hon visst kunde ha stl 98...


MÅNDAG


Natalie har klätt på sig själv. 3 lager kläder med pyjamas under...

Becca med äpple och hubba bubba

Efter middagen idag fick de pilla av godiset på pepparkakshuset.



Våra små husdjur!

UNDERBARA VINTER




Älskar att det är vinter och att den kom för att stanna är ännu ett plus. Det är man inte van vid här i 08-land. Att det är lite kallare än vanligt gör inget, det är bara att klä på sig mer!

Nu ska jag åka till jobbet strax. Fredag, underbart! Vilken skön vecka detta har varit.
Trevlig helg!


VARDAG IGEN

Fattade inte vad det var som lät när väckarklockan plingade till i morse kl 05.50. Men så fort jag fattat studsade jag upp pigg som en lärka...not! Jag snoozade 2 ggr innan jag tog mig upp. Äntligen har Natalie upptäckt att man faktiskt KAN sova längre än till 04.30=underbart!

Nu sitter jag på jobbet. Här är det lugnt. 36 barn är anmälda att vara här idag så vi får väl se hur många som verkligen dyker upp.
Sitter och väntar på att degen ska jäsa klart. Idag ska de få soppa med hembakt bröd och sen pannkakor till mellis.

I eftermiddag måste jag åka och handla. Gjorde aldrig det igår. Bilen såg alldeles för kall ut för att man frivilligt skulle sätta sig i den. Men idag var det bara -7 grader, värsta sommarvädret :)

Nu ska jag återgå till jobbet!


NYTT ÅR och eventuellt lite oftare blogginlägg...

GOD FORTSÄTTNING på er alla (om det nu finns kvar några läsare med tanke på hur ofta sidan uppdaterats). Jag har medvetet bloggat lite. Mest för att tiden går åt till massa annat just nu. December månad var en hektisk månad på alla plan så det var inte läge att stressa ännu mer för att hinna blogga också. Det räcker med att jag fick en lindrigare variant av magkatarr. Det är verkligen ingen rolig åkomma. Man kan inte ta sig för med nåt utan att man känner sig stressad och därmed får skitont i magen. Men jag har verkligen tagit det lugnt de sista 2 veckorna och magen mår mkt bättre. Istället fick jag halsfluss av Natalie, tack så mycket :) Så nu äter både jag och hon penicillin. Att få i henne 2,5 ml flytande penicillin 3 ggr/dag är ingen enkel match. Vi provade allt och fick slutligen tvinga i henne med fasthållning och trycka ner skiten i halsen på henne. Inte så roligt men ett måste för hennes eget bästa.

Idag är cirkus Heller (vi brukar kalla det så när kusinerna är samlade) i Södertälje på Sydpoolen och badar. De hade planerat en pulkaåkningsdag men med tanke på kylan gick det inte. Det kommer fler dagar. Hoppas ju på en lång och härlig vinter :)
Just nu sover mitt lilla troll men när hon vaknar ska även vi gå utanför dörren en stund. Vi ska fortsätta skotta en gång runt huset och till lekstugan. Vi måste även åka och handla lite mjölk och sånt. Kylskåpet ekar just nu.

Nu ska ni få lite bilder också.


TÖRNROSA i pyjamas.


Skor till en prinsessa. Dock lite stora :)


REBECCA


NATALIE


TULLINGE STRAND


REBECCAs andra åk med skidor. Det är mest mammas fel att hon ramlar...







RSS 2.0