Godkänt

På BVC fick vi godkänt. Vågen visade 4350g. Kan bero på att hon precis hade ätit innan vi gick in. Ska i af tillbaks nästa vecka och kolla läget.

Åkte förbi Lidl när jag åkte till jobbet: Behövde inhandlas en del till firman, typ toapapper och diskmedel. Vilken j-kla skitaffär! Skulle aldrig kunna handla mat där. Smutsig affär med varumärken från andra sidan jorden...
Kan hända att jag är löjlig, men sånt vill jag inte ha. Betalar hellre nån krona mer och får det jag vill ha.
Köpte billig läsk också. 10 st (2 liters) för 89 kr. Men bara kända varumärken :)

Sitter på jobbet nu. Har precis snabbstädat, diskat, satt på tvättmaskinen och vikt tvätt. Supereffektiv. Funderar på att åka hem strax så jag kan äta lunch i lugn och ro innan dagishämtningen.
Ska åka förbi Huddinge och köpa målarfärg också ifall att jag får för mig att måla på huset i helgen. Man vet aldrig om tid ges...

Nu måste jag snabba på om jag ska hinna. Måste ju dammsuga hemma och fixa inför Valborgsmiddagen.

Kul nästan jämt

Har hunnit med mycket idag :)
A-S var här med sin söta son Melvin på förmiddagen. Roligt att ses, synd att det blir så sällan bara. Jag ska bli bättre på att höra av mig till mina vänner. Det blir lätt att man har fullt upp med sitt och glömmer bort det sociala livet. Inte bra!

Hämtade Becca på dagis lite tidigare idag eftersom vi skulle åka in till firman och vara lite chaufför.
När det var klart åkte vi förbi Maxi på hemvägen. Ingen bra idé att handla med kinkiga barn. När den ena var snäll skrek den andra och tvärt om... Tur i oturen att de inte skrek samtidigt i af.
Resultatet av shoppingen blev att jag missade några saker på listan och stressade igenom sista delen av affären. Lovar att nästa gång åker jag med max ETT barn, som dessutom ska vara nyäten och sömnig.

I morgon är det Valborg (Valborg, vilket jäkla namnn förresten) och vi kommer traditionsenligt att äta middag här hemma tillsammans med D & S m barn och Agneta, för att sen gå upp till Tullingebergsbrasan. Där går man ett varv runt, kollar brasan (läs värmer sig vid elden) och fryser. Sen är det dax att traska hemåt och äta efterrätt och dricka te. Festligare än så är inte Valborg på äldre dar...

På dan i morgon är jag beordrad till BVC för vägning. Otroligt om hon inte skulle ha ökat i vikt för nu har jag tryckt i henne massor av mat.

Min dag

Solen skiner från klarblå himmel. Natalie sover. Rebecca kollar på Barnkanalen. Jonathan sover (bör vakna nu).
Och jag dricker amningste för fulla muggar. Men gott är det verkligen  inte.
Ska göra i ordning Becca som ska till dagis idag. Sen kommer Ann-Sofie och hälsar på mig. Det ska bli skoj att träffa henne.

Nu måste jag skynda om här ska bli nån ordning.

Natti natt

Natti natt
Här sover de sött i våran säng.

Natalie badar

Natalie badar
Lite skeptisk till att bada, men det var nog ganska skönt i allafall.

Ridtur

Ridtur
Så här såg det ut när R åkte häst i lördags.

Måndag

Var på återbesök på BVC idag och lillskruttan hade gått ner ytterligare i vikt. Så nu måste jag ge henne tillägg efter varje måltid. Förhoppningsvis kommer hon att äta mera sällan och bli nöjdare och jag kommer att få pausa från amningen ibland...
Jag provade att ge henne tillägg från flaska idag för första gången och det gick bra. Har även invigt spjälsängen där hon nu ligger och sover :)

Efter BVC besöket gick vi och lunchade på Tullen. Det var mysigt att ta med Becca på restaurang och hon skötte sig riktigt bra. Sen promenerade vi hem.
Nu kollar Becca på Nils Karlsson pyssling och jag håller på att plocka i hop här hemma, tvättar och dammar. Det är total kaos här hemma så man vet inte vart man ska börja.

Har även beställt tid hos familjerätten för faderskapserkännande eller vad det nu heter. Löjligt om man frågar mig. När man är sambo måste man gå på sånt, men när man är gift då kan man tydligen inte vara otrogen?!? Jag fattar ingenting av deras resonemang.

Nu tittar solen fram :) När N vaknar ska vi gå ut och rensa "hallonlandet". Skönt med friskluft och bra att få lite gjort i trädgården.
Nu vaknar hon.

Barnvagnspromenad i solen

Barnvagnspromenad i solen
Påväg att mata fåglar vid vattnet. Tyvärr fanns inga fåglar...

Första paddan

Första paddan
Här kommer årets första padda gåendes över vägen.

Becca pratar med morfar

Becca pratar med morfar

syskon

syskon
Har fört över lite bilder från mobilen, äntligen!

Spenderarbyxorna har varit på...

Idag har jag shoppat sjukt mycket- hela dagen. Packade in barnen i bilen och åkte till Skärholmen C. Kom dit direkt vid öppning.
De har varit jättesnälla båda två. Jag köpte kläder till båda, en tröja och ett par skor till mig själv. Tröjan från JC och skor från Vagabond (bild kommer i morgon). Köpte även mitt livs dyraste tepåsar, amningste från Wileda. 93,50 för en kartong (liten).

Efter det åkte vi till firman. Medans J tvättade bilen gick vi ut i det fina vädret och matade fåglar och lekte i parken.
Folk låg avklädda lite här och var. Nog för att det var varmt, men inte så jag skulle kunna klä av mig mer än till t-shirt. Många hade tagit på bikinin. Snacka om svenskt syndrom.
  image69

När vi åkte från firman kom jag på att jag skulle åka till Huddinge C och synsam för att kolla solglasögon. Mötte upp J där som smakråd.
Några minuter senare bestämmer jag mig för ett par fina brillor. Jag blir nästan 2000 spänn fattigare men hoppas det är värt det.
Jag har aldrig hört talas om märket men hon som expiderade sa att han var den hetaste solglasögondesignern just nu. Michael Kors var märket. Jag har noll koll på sånt som har med mode att göra.

Nu ska jag strax krypa ner hos N i sängen. Natti natt!

Så var det helg igen

Det är fredag. Fint väder. Och vi ska åka till Skärholmen C och shoppa.
Jag är lite sugen på nya solglasögon. Mina pajade i Thailand. Surt, för de var DYRA!
Annars är det kläder till tjejerna som ska köpas. Och jag ska kolla på ett par sommarskor. Fast jag har ingen större förhoppning om att shoppingturen blir så lång som jag önskar.

Nu är det frulledax! 

Grillsäsongen har börjat

Idag tände jag grillen för första gången i år. Och jag lovar att det luktade gott på hela gatan.
Vi grillade entrecôte, majskolv och åt bönsalsa och sallad till. Behöver jag säga mer?

Natalie har badat badkar med J för första gången nu i kväll så hon luktar väldigt gott efter badet. Just nu sover hon på J s mage i soffan och jag passar på att andas ut lite ENSAM utan barn hack i häl.
Ska snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Det är fredag, vilket betyder att jag är hemma med båda barnen. 
Men hemma tänkte jag inte vara hela dagen, måste hitta på nåt skoj med R. Kanske lekslottet beroende på vädret. Eller en tur till stan och mata fåglar... Och handla kläder till tjejerna. Själv ska jag kolla på nya solglasögon. 

Fick en glad överraskning idag som jag inte visste att den existerar. Lön från jobbet i form av Tillägg till föräldrapenningen. Tack tack! Jag älskar mer och mer att vara kommunalanställd!

Nu ska jag duscha! 

smaskens

image67

Men ärligt, hur god är inte denna "glass"!!!!
Helt underbar kan jag lova. Men inget man köper varje dag. Den kostar 28 kr, men väl värd vartenda öre.

Vilket lugn

Frukosten har precis landat i magen. Becca kollar på barnkanalen på tv och Natalie sover. Kan detta vara sant?
Och klockan är inte ens åtta. Vi har en hel timme på oss innan det är dax att gå till dagis.
Efter lämningen idag ska jag och N åka raka spåret till City Gross och Kungens Kurva för storhandling. Har insett att det är OMÖJLIGT att tajma in så jag kan ta med barnen och handla på em. Den stora är trött efter dagis och den lilla vill hänga i bröstet hela em och kvällarna...

Nu ska jag passa på att kamma mig och klä på innan stormen bryter ut här hemma.
 

Vårdag!

Vilken dag! Vi har varit ute i 5 timmar idag, så underbart!
Maggan och jag åt lunch i lugn och ro. Kyckling med cous cous och fetaost. Det var helt ok. Sen gick vi upp till dagis och hämtade Rebecca. Därifrån vidare till Leos dagis. Vi köpte mellis till barnen och parkerade oss i stora lekparken.
Barnen klättrade och lekte och vi njöt av solen.
Rebecca var duktig och gick nästan hela vägen hem. Men hon var sugen på att prova ståbrädan, så sista biten "orkade" hon inte gå.

När vi kom hem fortsatte jag att tvätta. Evighetsjobb.
Nu är det snart dax att börja med middagen. Har absolut ingen inspiration. Det lutar mot korvstroganoff. Tråkigt men lätt att göra och det går snabbt.

Dax att mata!


Tisdag

Jag hinner knappt med något längre. Barnen tar all min tid. I förrgår kväll tog jag ett avkopplande och välbehövligt bad. Så himla skönt. Men vem ville inte ha mat precis när jag gått upp... Jag hann fila ena foten i af. Den andra får bli en annan kväll.
På kvällarna bosätter sig Natalie vid mig och vill bara äta hela tiden.

Nu håller jag på att tvätta. Ska hänga ut kläderna på tork idag. Perfekt torkväder- sol och lite blåsigt.
Ska skynda mig och montera ståbrädan på barnvagnen så jag kan hämta Becca från dagis efter promenaden. Ska möta upp en kompis för att luncha och promenera. Hon ska också hämta sitt barn kl 14 så det passar ju perfekt.
Ja nu är Rebecca ett 15 timmars barn på dagis. Det känns inte alls bra. Det känns som att man berövar henne på sitt allt. Hon ÄLSKAR verkligen att gå till dagis och leka med sina kompisar. 
Idag ska vi leka i parken när jag hämtar henne. Ska ta med mellis så vi kan vara ute länge. 

Nu ska jag dra!                                          

TACK

Ett stort TACK till alla er som gratulerat mig på min födelsedag och alla fina presenter jag har fått.
Just nu har jag inte riktigt tid att blogga, skriver mera i kväll eller i morgon. Vi får gäster på fm och innan dess tänkte jag hinna med en liten tupplur till medans det fortfarande är lugnt här hemma. Rebecca och Jonathan sover.

Hej så länge!

Natalie

Natalie

Min trettionde födelsedag

Ja min trettionde födelsedag har börjat bra. Förutom att jag har varit vaken en del i natt / tidig morgon (vad kallar man 04 för egentligen....). Natalie var ovanligt pigg då, vilket INTE jag var.

Becca hämtade mig och ville att jag skulle komma in till henne och J. Då kom J med blommor och present. Heelt otroligt vackra blommor- 30 mörkröda stora rosor. I paketet låg ett armband i guld som matchar mitt halsband jag har fått tidigare. TACK så mycket mina älsklingar!

Tack även till mamma och pappa. Fick ett mms i morse om att de har hissat flaggan idag :) Och present fick jag också *tack*. Ska köpa nåt till mig själv. Ska bara klura lite först på vad jag ska köpa / göra.

image64

image65
Inte så bra bild (kameran har gjort sitt...)

Rebecca var helt prickig över hela kroppen i morse igen. Läste på vårdguiden att man kan få återfall (femte sjukan) inom några veckor. Hoppas det är så och inget annat, då är det ju ofarligt.
Hon är hemma med oss idag.
Lena kommer idag kl 13 från Uppsala. Hoppas det fina vädret håller i sig. Det är strålande sol.
Kvällen ska vi tillbringa på restaurang i stan med familjen. Ser fram emot det.

Torsdag

Idag har jag en del på agendan. Inget jag MÅSTE göra men som är bra att ha gjort.
Håller just nu på att baka en kaka, tvättar och ska snart hoppa in i duschen för vidare transport till stan senare.
Jag ska hjälpa J på jobbet en stund och sen ska jag gå till Åhléns och byta storlek på en klänning som Becca fick av Deniz och Ebru. Bild kommer senare, de var sååå himla gulliga. Natalie och Rebecca fick lika :)

Igår var jag till Huddinge C och lagade mina glasögon som hade pajat. Det kostade 0 kr och jag blev glad :) Hon sa: Du har väl köpt dem här så då bjuder vi på det. Tack och bock.... (fast jag hade köpt dem på en annan Synsam...)
Jag passade på att kolla in slutrean då de hade halva reapriset. Hittade kläder till både N & R. 2 klänningar +1 tröja för 104 kr. Lagom tycker jag.

När jag åkte därifrån hämtade jag R på dagis och vi åkte hem. Sen kom BVC Maggan på besök. Allt var bra med N och hon hade ökat i vikt sen i fredags. Inte konstigt som hon äter. Den där ersättningen som vi har köpt upp oss på verkar bli liggande i skafferiet. Hade ju inte så stort förhoppningar att amningen skulle gå så bra.

Nu vaknar N.



Up & Down

Jag fattar inte riktigt vad som händer i min kropp.
Vaknade i måndags och hade värsta feberfrossan. Vart helt utslagen. Stefan och Lina kom och räddade mig. De hämtade Becca på dagis och var barnvakt till båda när jag sov.  Vaknade igår och mådde toppen igen. Åkte till jobbet och hjälpte till, sen när jag kom hem på em. hände samma sak igen. Helt utslagen blev jag återigen.
Becca och Natalie somnade båda i soffan tack och lov.
Jag tryckte i mig ett par alvedon och några timmar senare mådde jag bättre.
Idag mår jag bra igen, förutom magen som har fått lite stryk av alla treo och alvedon jag proppat i mig under de här dagarna.

Idag ska jag städa och tvätta och åka till Huddinge C innan det är dax att hämta R på dagis. Ska hämta tidigt idag för att hinna hem till 14.30 då BVC kommer på besök.
Det börjar bli dax att klä på sig om man ska hinna med allt detta, ha ha ha.

Och ett STORT GRATTIS till Gärdvall som fyller 30 år idag!

Helgen som varit

Min syrra kom hit i lördags morse. Hon tog med sig Rebecca till stan och Junibacken och de blev borta större delen av dagen. Jonathan och jag passade på att göra ingenting. Fast jag fuskade lite med att städa / plocka i hop.
När de kom hem visade hon stolt upp sin nya mundering. Moster hade köpt en hel uppsättning med kläder / tillbehör för att vara fe. Också hade hon fått välja en storasysterpresent på BR leksaker. Hon kom hem med en käpphäst som galopperar och gnäggar som hon dessutom delar säng med...
Rebecca var mkt nöjd med dagen. Så även vi- TACK så mkt!

Igår hade vi Deniz och Ebru på besök en stund på dan, sen åkte vii på Mirelles 2 års kalas. Det var skönt att komma ut och träffa lite folk igen.
Efter kalaset stannade vi och köpte kinamat och sen åkte vi hem.
Det är lite svårt att ställa om sig med maten. Natalie verkar få ont av lök och vitlök. I natt har jag haft en vaken natt igen. Svårt att lista ut vad man kan ha ätit fel.
När jag vaknade i morse (efter 3 timmars sömn) hade jag feberfrossa. Jag tog ett par alvedon och la mig med N en timme. Ja telefonen i detta hus har en tendens att alltid väcka mig. Att man inte lär sig att lägga av luren. Annars hade jag sovit längre, det kan jag lova.

Ringde BVC också. De kommer på hembesök på onsdag.

Nu ska jag hoppa ner i sängen igen och chansa på att hon sover en stund till.

Förlossningsberättelse

FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE


Lördag den 5 april hade jag lite mera och betydligt starkare förvärkar än tidigare, så jag förstod att något var på gång. Vi åkte runt och fixade div. saker på dagen, bla. var på firman, inhandlade presenter mm. Vid middagen fick jag täta och regelbundna värkar så vi åkte in kl 19.30. Framme på HS blev jag kopplad till ctg och värkarna avstannade. Typiskt! Vi blev ordinerade en lång promenad och sen var det koll igen. Under promenaden hade jag många värkar men det avstannade när vi gjorde kollen - igen!

Vi åkte hem och jag badade, åt mackor och försökte sova. Men så fort jag slumrade kom en OND värk så jag fick ingen ro och vila. Nu började det trycka på mot ryggslutet också. Jag kunde bara inte stå ut hemma längre och vi åkte tillbaks till en kaotisk och överfull förlossningsavdelning. Hela 08 området hade lika överfullt fick vi veta.


Vi blev kvar i över 3 timmar på intagningsrummet. Det fanns inga rum att få, så där vankade vi omkring i korridoren och följde dramatiken när personalen slet som djur och folk spottade ur sig sina bebisar...

Till slut kom en BM (Åsa från Barnmorskorna på svt) och sa att hon fixat ett rum till oss- det största och bästa! Några minuter senare hittar jag min bästa vän lustgasen och allt känns mycket bättre. Jag hänger över sängen och andas lustgas. Hur skönt som helst. Klockan är nu 04.26 (läser i journalen).


07.45 får jag EDA och livet börjar leka igen. Helt otrolig smärtlindring.

Är uppe och går ett par timmar i korridoren och på rummet.


10.20 tar BM hål på hinnan och vattnet forsar. Inget drastiskt verkar hända så 11.45 sätts värkstimulerande dropp in och värkarna blir nu mera kännbara. Edan hjälper nu inte lika mkt så lustgasen höjs till 70/30.


12.42 blir jag undersökt och det är bra tryck i värkarna.

Jag står på knä i sängen och tror att snart är det över. Det tror jag läääänge...


15.43 krystvärkar och jag läggs i gynläge med tanke på att bebisen kan vara stor.


15.48 Natalie Isabell Heller föds. 4305 g 52 cm.


Hon fastnade mellan 2 värkar med huvudet och BM agerar genom att dra ut henne i armen hon får tag på. (De misstänkte att hon ev fått en plexusskada men nu använder hon armen perfekt).

Hon var helt blå-lila när hon kom ut och hade ingen muskeltonus så de klippte navelsträngen och sprang ut med henne till akutrummet. Jag hann inte fatta någonting, var bara glad att hon var ute och jag skulle få vila efter alla dessa sömnlösa timmar.


15.54 kommer moderkakan ut. Sen var det dags för BM att ta fram nål och tråd...


20.06 flyttades vi upp till BB avdelningen. Jag hoppade in i duschen och kände mig genast pigg och fräsch igen.


Jag säger bara: ALDRIG att jag gör detta en gång till!!!


ont

Stackars lilla N hade ont i magen i natt, vilket betyder att vi varit vakna hela natten med undantag mellan kl. 3-6, då sov vi...

Idag ska vi på återbesök på sjukhuset. Jag känner mig som en pensionär som har en grej uppbokad och blir stressad av det.
Ska vara där om ett par timmar men sitter fortfarande i pyjamas...Fast i amningsträsket!
Upplevde aldrig detta med R då hon åt mestadels ersättning och då mera sällan. Nu är det lite svårt att planera tidsmässigt.

Förhoppningsvis somnar lilla skrutten snart så jag kan hoppa in i duschen i lugn och ro. Återkommer.

Syskonlycka

Syskonlycka

Natalie

Natalie.
Natalie Isabell Heller  1 dag gammal

Lustgas

Lustgas
Så snygg man är efter 9 timmar med lustgas...

Sista natten!

Jag hoppas och ber till högre makter att detta var sista natten här på sjukhuset! Annars rymmer jag!
I går em fick jag ge upp min enrummare för en mamma som behövde toalett på rummet (vem gör inte det??) I stället flyttades jag in hos en mer eller mindre efterbliven psykopatisk norrlänning. Jag har i ofs inte bytt många ord med henne men jag VET att jag har rätt.
Det hela började i går em / kväll då hennes kille är på besök. Han ber mig stänga av min dator för hon kan inte stå ut med ljudet av att den är på. HALLÅ! Det var ta mej fan det värsta jag hört. Själv kan jag inte ens höra om den är på eller ej.

Hela natten ringde hon på BM och ställde samma frågor hela tiden.
Hon hade lampan tänd hela natten för hon kan inte sova  utan lampa...Hennes unge gallskrek hela natten så jag har varit vaken. Gick och satte mig i tvrummet före kl 05 för att vi ska komma till ro.
Jag kommer att sitta här tílls det är dax att åka hem.
Jonathan kommer om en timme och då ska vi äta frukost och jag ska ta en dusch. Längtar!!

Nu är hon här!

Natalie kom till världen igår kl.15.48. En stor tjej är hon. 4305 g och 52 cm lång.
 Förlossningsberättelsen är låååång och kommer i ett eget inlägg vid tillfälle. Fick just min dator levererad till sjukhuset och lyckligtvis hade de ett oskyddat nätverk :) Min stora räddning inför kvällen. Ja och Anna Pihl förstås. Hoppas även att de andra här i tv rummet oxå vill kolla på det. 

Jag trodde vi skulle få åka hem idag, men barnläkaren tyckte INTE det. Och det är ju inte så att de försöker hålla kvar en bara för att (speciellt inte nu när det är FULLSATT i hela 08 området).
Natalie har ev. fått en plexusskada som de vill titta till lite extra. Det gick vilt till på förlossningen och barnmorskorna / läkare / plus alla andra 10 pers fick slita ut henne i vad de fick tag i och det blev hennes höger arm. Men idag använder hon den, greppar och lyfter den, så det ser lovande ut.

Rebecca är en mycket stolt storasyster som verkligen längtar tills vi kommer hem. Hon var här med Jonathan och lämnade över lite saker nyligen och tyvärr får hon inte komma in på avd p.g.a. RS virus. Men hon tittade genom ett fönster och pratade med henne.
Hoppas hoppas vi kommer hem i morgon. Jag vill att de ska få träffas NU! Saknar Rebecca sjukt mycket när jag är här.

Dax att ta hand om ett litet pyre som är hungrig.

Rapport

Hej allihopa! Här kommer ett livstecken från mig! Jag lovar, jag lever och sitter fortfarande här med en jättemage...

Igår var jag till Orminge (!!) och shoppade en amningsbh som jag sett i en tidning. Den verkade vara superskön så jag slog till direkt. Ett bra pris oxå- 189 kr.

image59
Så här ser den ut. Fast jag köpte svart. De hade urplockat med storlekar/färger men det skulle komma in mera och jag kommer absolut köpa fler. Sååå himla skön.

Efter shoppingen i Orminge C åkte jag till firman. Efter det var det dax för dagishämtning. Brukar hämta R tidigare på fredagar, så även igår.
Det var skönt väder så vi åkte hem och fortsatte med planteringen av de små tomatplantorna.
När vi satt där ute kom farmor som vi hade bjudit hem på middag. Vi tog en tur till Tumba och kollade på present till Mirelle som har kalas i morgon. De hade annons om princessklänningar, men de var tyvärr alldeles för stora.
 
David och Mirelle kom hit till middagen och tjejerna lekte. Men de blev snart trötta och ville sova.
Det dröjde inte länge förrän Jonathan också bad om att få sova :) Han var helt slut efter denna hårda arbetsvecka.
Själv hade mina värkar dragit igång igen och de höll i sig till kl 02 i natt... Men nu mår jag bra igen. STÖÖÖÖRIGT!!
Det kommer att sluta med en hemmaförlossning, för jag kommer inte tro på det när det väl sätter igång på riktigt...

Skatteåterbäring

Ha! Skönt med en fin peng i skatteåterbäring i år. Känns som att det kommer att behövas.
Utan avdrag har jag trettontusenfemhundra. Och efter avdrag mkt mera! NICE!

Nu är det dax att krypa ner i sängen. Men varm som jag är så hoppar jag över täcket (iallafall på fötterna).

Falskt alarm del 2

Så var det dax i går kväll igen. Jag hade bokat mig framför tvn för en helkväll, men kunde inte ens kolla klart på barnmorskorna förrän jag var tvungen att hoppa i badet. Hade så ONDA värkar. Hade typ 7 st på 20 minuter.
Jonathan ringde sin mamma och nu trodde vi verkligen att det var dax. Men i vanlig ordning somnade jag tillslut och de kom allt mer sällan.

Nu ska jag snart åka till BM, får se vad hon kommer att säga om saken.
Det vore lite komiskt om han / hon kommer idag, för både min kusin Linnéa och Rebeccas kusin Mirelle fyller år idag. GRATTIS TILL ER!!!

Nu måste jag hoppa i duschen och göra mig klar.

Kvar i stan

Jag är fortfarande kvar i stan... Hade sett fram emot en skön stund i solen på terassen hemma, men nu är det högsäsong här på firman och MYCKET att göra.
Jag kan inte hjälpa till med så mycket, bara köra bilar, tvätta och svara i telefon. Och städa såklart, men det är tråkigt...
Har faktiskt gjort det tillräckligt hemma idag. Dammsugit och torkat golven i hela huset. Har hört att det är bra för att skrämma bort bebisen från magen, men för min del verkar inte det hjälpa heller.

Har bytt Beccas byxor, handlat lite kläder till henne på HM och köpt ett nytt duschdrapperi idag. Man får mkt gjort om man är effektiv.

Trötter

Idag är jag fruktansvärt trött.
Har lämnat Becca på dagis och funderar på att krypa ner i sängen och somna om. Vädret ute är sisådär, mulet och det har regnat i natt. Men hörde att det skulle bli sol även idag :)

Natten har varit orolig. Vaknat flera ggr av ont, kissnödig och illamående. Nu är det VERKLIGEN dax att komma ut innan jag blir TOKIG!
Den ligger så långt ner nu att det känns som att den kan komma ut vilken sekund som hellst vid ett toalettbesök :)

Jag ska fortsätta med omplantering av tomatplantorna i em om solen skiner. För övrigt ska jag åka till stan och fixa ett par saker, b.l.a. byta byxorna som jag köpte igår. Sen ska jag hjälpa till lite på firman. Kanske inte så länge men en stund i allafall.
Här hemma är det dammsugning och tvätt som gäller idag. Många saker att fixa alltså. Bäst att sätta igång :) 

Byxor

image58
Det satt långt inne, men slutligen köpte jag byxorna från pop. Vem har tid / lust / ork att gå affär efter affär för att leta billigare när man har en STOOOOR mage att släpa på och har parkerat på handikapplats nära ingången?!

Tyvärr tror jag att brallorna blir för små, så jag får byta dem i morgon. Köpte stl 104 men inser att om hon ska kunna ha dem även i höst bör jag köpa en större stl.
Man glömmer lätt att hon växer snabbt.

För övrigt har jag sovit middag en timme idag. Gissa om det var skönt!
Hade lite dåligt samvete över det då solen strålade utanför fönstret. Så när jag vaknade gick jag ut och rensade i mina pallkragar.  Nu är det klart för att sätta morötter. Måste bara köpa lite mera jord att fylla upp med, sen är det bara att så.
Har även satt om mina tomatplantor idag. En del av dem i af. Det blir väldigt många så jag tog med några till dagis och gav till fröknarna.

Snart är det dax att börja med maten. Ska göra fläskfilégryta med chorizo tänkte jag. Hoppas det blir gott.




April april

Nu går det visst att blogga igen :) Abstinensen för oss beroende har ju varit jobbig...

Nåt annat som är jobbigt är mina värkar som leker med mig och bara hånler. I söndags kväll trodde jag att det var dax på riktigt. Hade 7-10 min mellan varje i ca 4 timmar och det gjorde ONT. Vi ringde efter Agneta men det hela avstannade och jag kunde lägga mig och sova. Vaknade x antal ggr på natten och sov riktigt dåligt. Så igår var jag som en zombie.
Jobbade nån timme sen var jag tvungen att åka hem och sova.
På em åkte jag in på spec. mödravården och gjorde en koll. Allt såg bra ut, men får vänta på bebis ytterligare.
Kvällen var lugn och jag var omåttligt pigg för en gångs skull.
Har sovit sisådär (vaknat och haft ont en hel del).
Ska skingra mina tankar idag med att åka till jobbet en stund och sen åka och shoppa lite saker som fattas. Måste köpa nytt schampo (kan bara inte använda sånt som inte är från frisören, håret blir som svinto!!) också ska jag leta överdragsbyxor till Becca. Det börjar bli för varmt med overall.
HM har väl slut på sina kläder i vanlig ordning så det får väl bli från Polarn O Pyret (även om det är svinaktigt dyrt med brallor för 600 kr till ett barn).
Får se vad jag hittar och hur mkt jag orkar leta.

Ska först slänga i mig lite frukost och röja här hemma innan jag åker.
Borde sätta om mina små tomatplantor som har kommit upp. Kanske hinns med i eftermiddag.

Akta er idag, det är 1 april!! Och jävlar den som lurar mig idag, den får det inte roligt!


RSS 2.0