UPDATE

Det blir dåligt med inlägg på min blogg nu för tiden. Det beror på att jag är så busy :)
Håller på att fixa här hemma med golvläggning och alla sågningar hit och dit, lister som ska målas och sättas på plats, likaså dörrfoder som är helvetet på jorden att sätta på en sned dörrkarm. Tack och lov finns det fog till min hjälp :)

Nu i kväll har jag skruvat bort elementen i köket, så i morgon åker de med till tippen. Nu måste jag måla där de har suttit, det lossnade färg när jag slet bort "ställningen". Och klar ska jag helst vara med allt detta tills på söndag då Becca har sitt kalas. Ja ni förstår att jag har att göra :)

Idag har jag varit hos frisören. I nästan 3 timmar blev jag ompysslad. Det var nice.
Lina är här nu (men åker i morgon) så hon var gullig och hade båda barnen. När jag var klar möttes vi upp och jag tog Natalie med mig hem. Hon och Beccis åkte till badhuset. När de kom hem var Becca väldigt trött och grinig, helt slutkörd. Men de hade haft väldigt roligt och det är huvudsaken.

Till middag blev det thaimat även idag. Har inte hunnit handla idag och inte heller haft tid till att laga mat.

I morgon kommer mamma och pappa hit. Det ska bli skönt med avlastning, väldigt skönt. Och fixarhjälp av pappa :)

Nu ska jag krypa ner i sängen till min sjukling. Jonathan är sjuk igen, stackars han.


TIDIG MORGON

Ja nu sitter man här vaken, klarvaken och inte alls trött. Har gett N välling och ny blöja. Det återstår att se om hon somnar om eller vägrar. Om hon somnar så lägger jag mig och läser en tidning annars är det läge att tända kaminen och börja med dagens sysslor.
Både jag och Jonathan var aströtta igår kväll. Öppnade en flaska vin och drack ett varsitt glas. Börjad kolla på en svensk skitdålig film, men tog ett bad istället. Så bra var den...
Sen gick vi och la oss, supertidigt. Tror inte klockan ens hade slagit 22. Och båda somnade på stört. Så det är nog orsaken till att jag sitter här och är oförskämt pigg.

Nu kom Rebecca upp, men jag sa till henne att det är natt, så hon kröp snällt ner hos Jonathan.
Dax att hämta in lite ved, jag fryser! 

HEJ MITT VINTERLAND...

Nu är vintern här, till min stora glädje. Hoppas bara det blir en riktig vinter och inte massa slask och skit. Jag vill lära Becca åka slalom denna vinter. Vi gjorde ett tappert försök förra vintern men det gick sådär.

Idag har vi varit på familjegympa och det var skoj. Första sk träningspasset på två månader. NU måste jag hålla mig frisk så jag kan börja träna ordentligt igen.  

Just nu är det fullt hus här hemma. David är här med barnen och det läggs golv. De äldsta kollar på film. Jag gjorde ett tappert försök till att få dem att leka ute, men de var ute i en kvart max innan de ville gå in igen. När jag var liten och snön hade kommit bodde vi i princip utomhus.

Nu ska jag fixa lite och sen leka med Natalie som bara vill stå upp och med hjälp av oss ta några små steg.

Men än en gång hyllar jag vintern!

SOFTARDAG

Idag har jag haft en riktig harmonisk dag. Känner att jag börjar bli frisk igen *peppar peppar*.
Lite stressigt hade vi det på morgonen, i vanlig ordning då Becca ska till dagis. Och idag skulle jag hinna plocka undan lite från golven och så för städerskan skulle komma från morgonen. Skönt att få var sak på sin plats innan hon kommer. 
Jag gillar inte att vara hemma då hon städar, men idag hade jag inget val. Låssmeden skulle också komma vid nio, men dök upp först efter elva...Hantverkare!
Så jag och Natalie gick ut och hon somnade i vagnen direkt. Jag städade ute på både fram och baksida. Massa skit packades in i bilen som sedan fördes till tippen på eftermiddagen. 
Det var underbart väder, hoppas det blir lika fint i morgon. Jag fick en idé om att gräva upp grunden på baksidan, men hann inte ta fram spaden innan Nataile vaknade. Kanske lika bra det eftersom det borde vara stenhårt i marken nu när det är minusgrader.  

När jag hämtat på dagis tog vi en tur till ica maxi. Hem kom vi utan mat typ. Hade bara handlat mat och blöjor till Natalie, mjölk och lite såna saker. Fast bränt över 1000 kr hade jag lyckats med... Inte klokt vad pengarna går upp i rök.
 
Underbart att det snart är helg. Synd bara att den brukar gå så fort. Fast på måndag kommer Lina hit och det ser vi alla fram emot. Inte minst Rebecca.

Den här bilden är snart 3 år gammal. Tänk vad tiden går fort.

I morgon ska vi ta det lugnt från morgonen, äta frukost i lugn och ro och bara mysa. Sen ska vi hämta farmor på Arlanda. Hon kommer från Afrika och det ska bli spännande att höra hur det har varit.
Men nu ska jag dricka upp mitt te och krypa ner i sängen och fortsätta på min bok. Adjö! 

STÄDA STÄDA VARJE FREDAG...

Nu har jag städat kylskåpet. Skönt att ha det gjort. Här hemma fylls det på men aldrig kastas något (typ senap och sådana saker som blir gamla, självklart slängs gamla färskvaror).
Så nu ekar det igen :)

Jag håller på att tömma frysen så nu blir det "tråkig" mat ett tag framöver. Det köps mycket som åker in i frysen och glöms av. Morgondagens middag är redan upptagen för tining. Det är lövbiff. Ska göra pasta med lövbiff, paprika, rödlök och champinjoner (fast jag ska nog ta kantareller istället när jag tänker efter).

I morgon blir det jobb igen så jag tänkte komma i säng strax. Är så himla trött idag. Kan bero på en incident i natt. Becca hostade så hon spydde. Då var det bara att torka spya och byta sängkläder halv 2 i natt...
Jag hörde ingenting, tur att Jonathan är lyhörd och snabbtänkt.

Läser en bra bok nu, Emma, Mias dotter. Svårt att slita sig från den. Jag som brukar somna efter 2 sidor läser läääänge, så den kan jag rekommendera.

TISDAG

Idag har jag och Natalie uppehållit oss på firman medans Rebecca var på dagis. Det gick rätt bra tror jag. Fast det krävs en del för att hålla Natalie vid gott humör. Idag tog jag med matstolen och det gillade hon. I allafall en stund. Hon gillar när det kommer kunder som hon kan flirta med, men ogillar bilar och maskinerna.

Själv har jag knåpat i hop och skickat en ansökan om extrajobb på en restaurang. Det skulle verkligen sitta fint just nu. Fast jag fattar inte när jag ska hinna, men det var en annan sak. Helst av allt skulle jag vilja ha nåt man kan jobba med hemifrån, men har inte hittat nåt.

Nu ska jag ta hand om min sura tjej här hemma. Hon är verkligen inte på topp idag. Trött och sur...

KURERAS

Här ska det frisknas till, fortast möjligt.
Idag begav jag mig till doktorn för att få karameller som förhoppningsvis kommer att göra mig frisk. Passade på att snika åt mig en flaska cocillana till. Den jag fick för ett tag sen är slut :) Hela familjens kvällsshot liksom :)

Det blev ingen golvläggning idag. Jonathan har ont i ryggen efter alla däck han har burit nu när det är högsäsong. Men nästa helg måste det bli av så det hinner bli klart innan Beccas kalas. Jag har nämligen börjat måla socklarna till köksskåpen och inte maskerat eftersom vi ändå ska lägga golv snart. Så golvet är vitt och fint det också.

I morgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Inget planerat än så länge. Kan bli en dag ute om vädret tillåter. Promenader och lekparkslek och massor av frisk luft. Det skulle sitta fint.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min nya bok, Mias dotter. Hoppas den är lika bra som de andra i Gömda-serien. Jag är riktigt sopig på att läsa böcker, det hinns aldrig med längre.

Trötter idag

Igår kom vi hem sent (idag om man ska vara noga) kom i säng halv 2, väldigt trött. Var hos vänner i Täby som nyligen blivit husägare. Mycket trevligt. Barnen somnade övertrötta i soffan och på golvet och de låg söta i ett varsit hörn :)
Jonathan ville att vi skulle sova över, men jag tycker det är skönare att vakna hemma. Man vet aldrig när barnen önskar vakna och då är det skönt att vara hemma. Då kan man sätta i gång med nåt vettigt att göra. I morse tex har jag målat. Lister och skåpsocklar. Måste åka förbi Bauhaus och handla mera färg idag.

Natalie vaknade vid 7, fick välling och sen somnade hon om. Jag slumrade några minuter i Beccas rum (hon låg i min säng) innan hon kom in och sa att det var morgon och att hon ville kolla på tv.
Det var kallt inne så jag tände en brasa och nu sitter hon där inne och myser i värmen framför Charlie och Lola.
 
Idag ska här läggas golv (hallen och köket) innan det är dax att åka till Lidingö för födelsedagsfirande. Jonathans morbror fyllde år i går. Hm borde vara 54. Vi var på hans 50 årskalas när jag var höggravid med Becca.

Nu ska jag fixa inför frukost. Ska göra mannagrynsgröt till min kära familj.
Njut av söndagen!

BARNBILDER







Oh my...

Åh herre gud säger jag bara! Jag bakar brödet till smörgåstårtan. Hittade ett recept på nätet som jag provade. Och som vanligt kan jag inte hålla mig till receptet utan måste experimentera. Nu provade jag att istället för att kavla ut degen till tunna plattor grädda den i sockerkaksformar. Och himmel vad det har jäst och värre blev det nu i ugnen. Lite svårt att bedömma när den är färdiggräddad, men det löser sig väl...

Vi har även gjort chokladminimuffins till Beccas kalas. Hon hjälpte gladeligen till med provsmakning av smet och satte upp formarna. 

Nu sover Natalie, men när hon vaknar ska vi åka och jobba en stund. Hade tänkt åka förbi David och Simones hus också. Ja nu är det verkligen ett hus på plats, helt otroligt!

Dax att plocka ut bakverken från ugnen. Hej hopp! 

TORSDAG (redan?)

Barnen sover, Jonathan är i stan och jag- vad gör jag? Inget speciellt faktiskt. Sitter och inspireras av olika sidor på nätet. Hade tänkt göra en smörgåstårta när Becca fyller år. Inget som barnen gillar, men vi vuxna måste ju oxå få nåt gott när barnen trycker i sig chokladbollar och tårta.
 Smörgåstårt och cider (nu snackar vi päroncider från mataffären) *mums*
Nån som har nåt bra recept? Jag avskyr majonäs, så helst inte med det, eller med liiite i sf.
Jag har snöat in på att göra rund smörgåstårta. Det gjorde jag när jag jobbade på Törners (ett kondis i Ösd). Fast då bakades brödet i runda formar i bageriet och vi hade en speciell såg som delade så det blev tunna och fina skivor. Känner på mig att det kommer bli pannkaka av allt om jag ska ge mig in på att baka brödet också. Fast man kan ju alltid prova. Fåglarna gillar ju misslyckat bröd :)
Vi gjorde så att vi gjorde fyllningen och la ihop dem och bredde ostcreme på och sen in i frysen. Hur smidigt som helst. Fast vad hade vi för fyllning må tro...skinka och pepparrot tror jag. Hm..börjar bli gammal och senil.
Det vore coolt att ha en sushi-tårta :) Ha ha ha ha...

Idag var städerskan här igen. Nu är det RENT här hemma ta mej sjutton överallt! Vilken härlig känsla. Nästan så man inte vill röra sig för det kan damma :)

Nu ska jag ladda kaminen med massor av ved så vi slipper frysa i natt och sen krypa ner i sängen. Det är tråkigt att vara ensam uppe.  

Natti natt!

CITRONDOFT

Här hemma luktar det citron i hela huset. Mmmmm. Och inte är det för att jag har gjort någonting, nädå. Städerskan har varit här och det bästa av allt är att hon kommer tillbaks i morgon :)
Själv har jag varit borta hela dagen. Jag åkte till firman och fick bilen tvättad. Under tiden tog jag en promenad till Fridhemsplan och handlade lite småsaker och rekade julklappar. Och det bästa av allt var att jag masade mig i väg till expert och tog ett nytt kort till körkortet. Mitt har ju som bekant gått ut... 
Ja hur snygg ser man ut efter ha promenerat i 2 timmar i blåsten?!? Men va sjutton det är ju bara ett körkort. Ska åka och posta det så det kommer i väg idag. Ju förr desto bättre. Med tanke på att man kan förlora behörigheten och få ta om körkortet är det viktigt att det kommer i väg snarast!

Nu ska jag underhålla min vakna dotter. Den andra sover :)

TISDAG

Idag skjutsade Jonathan Rebecca till dagis. Det var lyx. Slippa hasta i väg med okammat hår, osminkad (eller med gårdagens smink som runnit över natten....) och mjukisar. I stället plockade jag i hop lite här hemma inför i morgon då städerskan kommer. Det är ju bra om allt "skräp" är borta och drivorna av pappershögar är borta.
Maggan och hennes Leo hade varit på 4 årskontroll på bvc och kom på besök. Vi drack te och sen åkte vi till Tumba. Hon hade lovat Leo mat på Mc D och sen gick vi i köpcentret vid Willys. Jag köpte lite kläder till barnen och mat. Också en egen sax till Rebecca.

Ute regnar det så där vill man inte vara. Fast eftersom vi ska till tippen när Natalie vaknat har vi inget val...
Fattar inte vart allt skräp kommer i från, men vi har MASSOR hela tiden. En del av boven är såklart all reklam och DN, men resten då?!

Jag var upp på vinden och hämtade Rebeccas fina skridskor som hon fick av mormor och morfar förra året. Hon ska åka med dagis i ishallen i morgon. Jag funderar på att åka dit jag med. Fast det kanske är bästa att hålla sig borta, då går det väl bäst :) Även om föräldrar är välkomna...
Hoppas det går bra för henne. Hon har bara åkt en gång förut och då som bambi på hal is...

Nu ska jag fortsätta att plocka undan här hemma innan lilltrollet vaknar och vill äta. För det vill hon alltid. Jag köpte vitkål i affären idag och la i vagnen och det dröjde inte många sekunder innan hon satt med munnen mot vitkålshuvudet och gapade. Nån sekund senare hade hon rivit sig ett blad och mumsade. Knäppis!



SNUSKIGT

Jag tror ta mej sjutton att det var katt som låg på min pizza igår. Ja inte var det oxfilé i allafall som jag hade beställt. Nötkött är mörkare. Det här var grått och inte fläskkött. Vill inte ens veta vad det var. Petade undan köttet och gjorde ett tappert försök att äta resten, men bara tanken av att köttet legat på fick mig att sluta äta. Nån som har nån idé om vad det kan ha varit??
Så går det när man ska prova en ny pizzeria och en annan sorts pizza än det vanliga. Nä, jag ska hålla mig till sushi. Som jag förvisso åt till lunch men i allafall...

Idag kommer Lena (om hon vaknar till liv nån gång) och henne tänkte jag lura med till lekslottet. Mest för Rebeccas skull men även de små kottarna har kul där.
Just nu pysslar jag med lite av varje. Tvätt och undanröjning av saker. I pyjamas såklart :) Men det börjar bli dax att byta om snart.
Jag har en del att fixa med denna vecka också. Måste pallra mig till fotografen för körkortsfoto. Mitt körkort gick ut i går. Bra att man är ute i god tid när man ska fixa nytt.
Bokade förresten en tid för frans och brynfärgning här i Tullinge på torsdag kväll. Ska bli nice att promenera dit när barnen lagt sig och bara koppla av :)

Nu ska jag hänga tvätt!

SÖNDAG

Den här dagen har varit jobbig. Riktigt jäkla jobbig.
Natalie som vägrat sova, råkat somna, börjar hosta och gråta. Och Rebecca som pratar konstant HELA TIDEN. När man själv är sjuk vill man bara ha lugn och ro. Får man tycka synd om sig själv i bland?

Nu ska jag krypa ner i ett hett bad och se om det hjälper till att få en på bättre humör. Försöka duger i allafall.

FARSDAG



Till min egen pappa på farsdag. GRATTIS!

HISSA OCH DISSA

Jag håller med Roger på Rix morron zoo att lördagsunderhållningen på tv suger. Vem vill se b kändisar åka skridskor eller dansbandstävling??
Och inga bra filmer visas. Nej det är väl meningen att man inte ska kolla på tv med andra ord. I bland är jag jävligt glad att jag inte betalar tv-licensen.
Har haft besök av radiotjänst ett par gånger med tvn påslagen :)

Nu ska jag gå in och kolla böcker på Adlibris. Becca fyller ju snart år och idag har hon visat mig vad hon önskar sig. Böcker bland annat. Det är visst ,mamma mu som gäller efter att vi såg den på bio för nån vecka sedan.
 
Njut av helgen och glöm inte pappa i morgon!

LÖRDAG

Idag har dagen verkligen gått i slowmotion. Både jag och J är sjuka, fast han är nog mer sjuk än mig. Så för att han skulle få en chans att vila packade jag och barnen in oss i bilen och gjorde Huddinge centrum. Det går ganska fort kan jag meddela, men vi kollade runt i nästan alla affärer för att få tiden att gå.
Jag köpte 2 par byxor till Rebecca och ett par till Natalie. Och som vanligt ingenting till mig själv. Det är omöjligt att ens titta på nåt till sig själv med barnen med sig.
 Tänkte ta chansen att åka själv när mamma och pappa kommer hit. De har säkert ingenting emot att vara hemma med barnen ett par timmar.

Vi åt tacos till middag, men vem känner nån smak i den här familjen? Vi kunde ha ätit blodpudding (!) lika gärna. Fast vetskapen av vad det är får en att må illa. Ingen maträtt som står på menyn här hemma kan jag lova.

Nu ska jag gå och natta Rebecca så det kan bli lugn och ro nån gång.

DOFTEN AV NYBAKTA...

Doften av hallongrottor har spridit sig i hela huset.
Rebecca och jag bestämde oss för att börja baka till hennes kalas och eftersom det blev över hallonsylt igår när jag kokat så passade vi på att göra hallongrottor. Jag känner i af ett par stycken som ÄLSKAR dem :)

Jag känner mig någolunda ok idag, dvs jag orkar i af stå på benen med hjälp av alvedon, nässpray och näsdukar.
 Vi gjorde inte alls mkt på förmiddagen. Vi hade besök av min svägerskas mamma och en väninna till henne som ska börja städa här hemma hos oss (väninnan alltså). Hon börjar på onsdag och ska städa både onsdag och torsdag. Storstädnng ska det bli :)
Lite lyxigt kan man tycka eftersom jag inte jobbar, men jag hinner aldrig städa hela huset utan går bara och plockar och fuskstädar.

Efter lunch åkte vi ut på några ärenden. Jag har köpt årets första julklapp. Inte illa för att vara mig. Jag är alltid ute i sista sekunden annars. Jag har även köpt en örontermometer. Jag ägde ingen febertermometer och det tyckte inte barnens mormor och morfar om, så de satte in pengar på mitt konto och jag fick order att köpa en. TACK TACK!
Köpte även borstar till våra eltandborstar och Rebecca fick prinsessor på sina.
Vi tog en fika och sen handlade vi på Willys innan det var dax att åka hem, dvs innan barnen tröttnat på vårt äventyr :)

Nu ska jag förbereda maten. Idag blir det utskuren biff med sallad och pommes. Lagom avancerat på en fredag. Jag känner varken lukt eller smak så för mig kvittar det vad vi äter. Men Jonathan gillar kött, väldigt mycket.

Nu är det dax att sätta igång. Ha en trevlig helg allihopa!

zzz....zzz...

Idag känner jag mig som en vandrande snorig zombie med bomull i hjärnan och med lock i öronen. Nån som vill byta?

Tror jag ska hoppa ner i sängen igen. Har precis lämnat Rebecca. Mot mina principer tog vi bilen idag. Orkar bara ingenting.

Återkommer när jag är piggare.

WTF

Varför?????? Kan man aldrig få vara frisk???
Skulle behöva köpa lite immunförsvar på burk just nu. Både till mig och tjejerna.

VÅRAN EFTERMIDDAG

Jag fick min efterlängtade promenad tillslut. Dock inte så lång som jag hade tänkt, men ändå.
När jag hämtat Becca på dagis var det dax att prova arbetskläder. Det var jättekul att träffa lite arbetskamrater (eller vad man nu kallar de som jobbar i andra kök). Hade ju med mig båda barnen men det gick galant, trots att Natalie är sjuk och gnällig. Rebecca skötte sig exemplariskt och tag hand om lillasyster när jag var upptagen. Efteråt var jag tvungen att ge N en banan så vi satte oss i gymnasiefiket. Rebecca hade fått en festis av en tant i fiket och fick en 20 lapp av mig så hon gick fram och köpte sig en chokladboll. Hon var jättestolt när hon handlat själv. Min lilla tjej har blivit stor!

Det är samma tjej som fortfarande inte sover ännu... Hon ligger i sin säng och sjunger hör jag.

I morgon efter dagis ska vi åka till Carro, min frisör. Rebecca ska klippa sig. Hon har sett ut som ett troll i håret länge, men det har inte blivit av att klippa henne förrän nu. 
Själv skulle jag också behöva en omgång. Tänkte passa på att ta det när mamma och pappa kommer. Då kan de vara barnvakt. Det är lite klurigt att få tid till såna saker då J jobbar mycket och länge. Mina frisörbesök brukar ju ta en halv dag typ :) Man ska både hinna klippa & färga och prata skit. 
Sen har jag ett presentkort på ansiktsbehandling som jag fick av svärmor i födelsedagspresent som jag ska ta ut snart. LÄÄÄÄNGTAR!!!! Det är bland det bästa jag vet. Bara saker att se fram emot :)

Hade tänkt baka en äppelpaj och ta med till jobbet i morgon och hälsa på, men vi får se hur lilltrollet mår. Inte så snällt att ta med henne dit och smitta ner dem.
Får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag gå in till Rebecca och klia henne på ryggen tills hon somnar. Får se vem av oss som somnar först.

ANPASSA SIG

Man får glatt anpassa sig när man har barn. Speciellt när man har hängiga barn som vill sova i sin säng. Man själv kommer liksom inte längre i första hand.
Jag hade planer på att ta en lååång promenix (ja i ett par tre timmar i af), äta sushi i förbifarten vid sjukhuset, gå förbi Tullinge gymnasium för att prova ut arbetskläder (Kommunen har bestämt att alla ska ha lika och det är lika bra att roffa åt sig ett par uppsättningar nu för sen finns det säkert inga när jag ska börja jobba igen), hämta Becca på dagis, gå och handla och sen hem igen. Men Natelie ville annat. Hon ville sova och det var DIREKT. Tror hon är sjuk igen. Hon snorar och är ledsen och vill bara sova.
ORKAR INTE!!!!

Idag blev vi lite sena till dagis. Klockan var halv nio innan vi tog oss ut och började vandringen uppåt berget.
Nu är det dax att plocka fram vinterkläder och skor från vinden. Det är kallt på morgonen.
Efter lämning tog jag min runda Tullinge runt. Lika skönt som vanligt.
Måste börja träna igen. Har haft ett långt uppehåll då hostan aldrig ger med sig.

Nu värmer jag spaghetti och köttfärssås i micron. Inte lika gott som sushi, men det mättar i allafall...

MÅNDAG MORGON

Det känns skönt att vakna utsövd. Det var länge sedan den känslan infann sig i min kropp. Men nu är den här och välkomnas stort :)
Igår kväll började jag frysa och kände mig inte alls kry. Tänkte att va fan inte sjuk IGEN. Har inte varit annat i 2 månader...
Men idag mår jag mucho bättre. Treo och sömn kan visst göra susen!

Idag har vi inga större planer. Ska knåpa ihop inbjudningar till kalaset alternativ åka till Huddinge och köpa färdiga inbjudningskort på gallerix. 
Får se vad vi har lust med. Just nu sitter vi i pyjamas och har inga planer på att klä på oss inom den närmsta tiden. Becca kollar på barnkanalen i sängen och Natalie sover. Själv går jag omkring och plockar i ordning lite här hemma. Städade hela fredagen och nu ser det lika hemskt ut igen *suck*.




 

ALL HELGONA

Allhelgonahelg är det visst. Ingen speciell helg för oss. Vi har besök av svärfar med familj i helgen.
I morgon ska jag och Natalie gå på underbarabarn mässan i Älvsjö ett par timmar tillsammans med Lena och Petter. Sen vankas det 1 års kalas för lilla Leah.

Idag införskaffades det golv till hallen och köket så förhoppningsvis läggs det golv i morgon kväll. Så mitt stora uppdrag i veckan blir att köpa och måla golvlister. De gamla fula är nu i listhimlen och nya allmoge ska köpas. Det kommer att bli ett helt nytt hus med det nya golvet. Och jag lovar att jag inte kommer att sakna den gamla bruna plastmattan.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Funderar på att krypa ner i Beccas säng. En redan uppvärmd och mysig säng med massor av kuddar och en kramgo tjej. 

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0