SEMESTERBILDER KAP VERDE


Framme på Boavista. Och det blåste...


Det blåste väldigt mycket!


Framme på hotellkomplexet.


Full fart till Bamseklubben!


Medan storasyster var på Bamseklubb åt lillasyster sand.


En stoor fin pool fanns det, dessvärre för kall för att bada i... Då snackar vi 19 grader. BURR


Stranden.


Och havet bjöd på massor av vågor så det blev inget havsbad heller för barnen.
Men Deniz och Jonathan hade roligt :)


En dag åkte vi in till byn Sal Rei. Becca fick ny frisyr.


Resultat!


En glad rastatjej...


Syskonbild. Nyvakna barn.


Och kryper det gör jag. Har min egen apstil men det går fort. 


Kramar på Skalman när han hälsar på utanför Bamseklubben. 
 

BORDE INTE

Sitta här! Men man kan liksom inte hålla sig från datorn...
Har tusen andra saker att fixa och en av dem är att sova en stund. Hade en sömnlös natt med små ljusa inlägg av microsömn. Släckte strax innan tolv och Natalie började skrika halv ett. Och så fortsatte det tills klockan var 6.10 då vi gick upp.
Har varit till sjukhuset med N som hade öroninflammation så nu har vi bunkrat upp med diverse mediciner och såklart en dunderkur av penicillin.
Har även hunnit med en snabbtur till stan fram och åter.

Nu ska jag lägga mig i soffläge och se efter hur länge det dröjer innan ögonen trillar ner.

BILDER


TJEJERNA GUNGAR IDAG.



TJUVEN BLIR TAGEN PÅ BAR GÄRNING.



JAG HAR INTE FATTAT ATT KRYPA ÄR LÄTTARE PÅ KNÄ...

APRILVÄDER

Det skulle lika gärna kunna vara april idag, eller oktober. Vädret växlar lika snabbt som man hinner blinka.
När vi åkte till maxi var det uppehåll, när vi åkte därifrån störtregnade det och nu faller stora lapphandskar från himlen.
Tyvärr är det inget som stannar kvar för det är plusgrader.
Det blir ingen mer tur utanför dörren idag, möjligtvis med en soppåse eller två. Tunnan ska i af dras ut på gatan för i morgon kommer sopbilen :)
Helt otroligt. Vi har (nästan) plats kvar i tunnan och det är tömning i morgon. Vi brukar ha överfullt redan efter en vecka (och brukar kasta i grannens tunna) så nu undrar jag vad som hänt.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var ute en stund på förmiddagen och gungade, men Rebecca gnällde och ville in efter en halvtimma. Om jag ska vara ärlig så var det skönt att komma in i värmen.
 Efter lunchen åkte vi till Ica Maxi och handlade lite saker som kan hålla humöret uppe under en 8 timmar lång flygresa för ett par rastlösa barn. Plus att jag köpte burkmat (som Natalie avskyr, men det kan vara bra att ha med sig om hon inte äter nåt annat), fruktpuréer och pulvergröt.
Jag köpte även högrev som jag ska koka barnmat av. Kokt kött, morötter och potatis får det bli. Hoppas att hon äter det min lilla kräsna unge :)
Hon var måttligt förtjust i korvstroganoff som vi åt till lunch. Riset åt hon, men de pyttesmå korvbitarna spottade hon ut.

Håller på att tvätta också. Hade tänkt att tvättkorgarna ska vara tomma när vi åker *vilket skämt*, som om de någonsin får vara tomma här hemma.

Eftermiddagen kommer att gå åt till att laga barnmat, tvätta och leka. OCH längta tills Jonathan kommer hem...
Det är dagens största höjdpunkt, både för mig och barnen.

Nu ska jag slänga mig in i tvättstugan. ADJÖ.



URLADDAD och jävligt less

Det var precis så jag kände mig nån timme innan Jonathan kom hem.
Barnen som är sjuka har varit väldigt gnälliga och otåliga och har inte velat göra nånting. Ja som det är när man är sjuk. Det är inte deras fel på något sätt, men det i kombination med för lite sömn var visst droppen för mig idag.
Efter middagen slängde Jonathan ut mig hemifrån :), tack och lov. Han tog hand om barnens läggning och disken så jag kunde få en stund för mig själv. Jag åkte till Huddingehallen och simmade. Efteråt tog jag en tur in i ångbastun. Placerade mig precis brevid ångaggregatet=inte skönt för fötterna som satt närmast...

Nu är jag i af hemma, glad och nöjd. Mer behövs visst inte :)

Vilken tur att man har en älskling som räddar en i nöden :)

SUCK

Taskig tajming vill jag kalla det att både Rebecca och Natalie är krassliga just nu. Mycket taskig tajming.
Rebecca hostar som en tok och Natalie snorar värre än jag någonsin har sett någon göra. Det är väl bara en tidsfråga innan bacillerna hoppar över på oss oxå.

Idag har jag ett par ärenden jag måste fixa. Bland annat åka till maxi eller någon annan mataffär, posta lite tradera grejor, laga barnmat (blir kyckling med ris och curry). Ja det var väl alla måsten idag.
Nu ska jag få Rebecca att krypa ner i sängen och sova en stund. Hon var vaken från halv 5 tills vi gick upp halv åtta för att hon hostade konstant, så hon borde vara trött. I allafall är jag det och nu har Natalie precis somnat så det vore bra att få blunda en stund.

LÖRDAG

Den utlovade sovmorgonen blev inget av i morse. Men man får vara glad i allafall för barnen sov till nästan 8. Och i ärlighetens namn var jag ganska utvilad då. 
Hela familjen klev upp, käkade frukost och gjorde oss i ordning för shopping i Skärholmen C och Kungens kurva.
 
När vi kom hem vilade vi en stund i soffan och sen var det dax att åka hem till Jonathans kompis Daniel som fyller år. Där bjöds det på mat och trevligt sällskap. 
När barnen blev trötta åkte jag hem med dem och Jonathan är kvar på "kalaset". Nu sover båda två och jag tror jag ska sätta mig och glo på tv. Tyvärr verkar det inte finnas nåt bra att se på.   

FREDAG

Har haft en underbart härlig dag. Det började med en och en halv timmes ansiktsbehandling på en väldigt härlig salong på Kungsholmen. Produkterna var väldigt behagliga (decleor) så nu är jag sådär lagomt rödblommig från allt klämmande och rengöring. Har insett att jag borde gå oftare. Innan Rebecca kom till världen gick jag var 8e vecka. Kanske lite överdrivet men det är en lyxgrej som jag älskar.
Farmor och barnen var i Rålis och lekte i parkleken och vi möttes upp i V-malmsgallerian för lunch och lite shopping. TACK för en underbar dag!

Nu har båda barnen lagt sig och jag lagar mat. Det är skönt att äta i lugn och ro ibland. Idag blir det kött, pommes, sallad och vitlöksbröd. Lagom jobbigt att tillaga :)

Ha en trevlig kväll!

LITEN TANKE

Om 4 månader börjar Natalie på dagis!! Hur ska det gå?

Det slog mig i förmiddags när jag gick förbi ett dagis vars barn lekte ute. Såg en liten knodd som inte såg större ut än vad Natalie är nu och kunde knappt stå upp. Den lilla varelsen stapplade efter en fotboll och stupade. Kom inte upp och låg där en stund innan nån fröken fick syn på det hela. Då tänkte jag hjälp det kunde ha varit Natalie.
Man får lite ont i magen och i mammahjärtat av bara tanken.

Nu har jag nyss kommit hem från simningen. Det var ovanligt mycket folk där idag. Och tyvärr ett slags folk som inte fattar att man simmar runt och inte kors och tvärs i motionsbanorna. Grrrrr.

Nu ska jag se efter vad Jonathan pysslar med.

TORSDAG

Här hemma är allt som vanligt.
Natalie springer omkring och drar fram allt som kommer i sin väg och lite till. Just nu smaskar hon på Corn flakes som hon stal ur paketet i skafferiet. Och alldeles nyss åt hon blommor i vardagsrummet, så nu har jag flyttat upp dem så hon inte når.
Rebecca är på dagis. Vi promenerade upp och jag hade inga långkalsonger eller vantar på mig så det var KALLT. Envisades ändå med att ta min morgonrunda efter dagislämningen. Nu sitter jag och försöker tina upp innan det blir nästa tur ut om sådär en timme. Men först ska vi äta lunch.

I eftermiddag vet jag inte vad vi ska hitta på. Det enda jag vet är att vi ska hitta på nåt som barnen gillar. Lekslottet eller kanske badhuset. Ska fråga Becca vad hon vill göra.

I morgon är det dax för mig att få EGENTID. Längtar sååå. Ska gå på ansiktsbehandling och snälla farmor ska ta barnen. Det var dessutom från henne jag fick presentkortet :)

Nu ska jag leka lite med Natalie innan hon vänder upp och ner på hela huset...

BARNBILDER


Becca hugger in på en American muffin från Gallerian.


Medan Natalie får hålla tillgodo med mjukt tunnbröd och banan.

BARN PÅ STAN

Idag har vi varit i stan, jag och barnen. 
Vi lämnade bilen på firman på Kungsholmen för att få den skitiga bilen tvättad under tiden.
Rebecca ville att vi skulle åka t-bana så det gjorde vi. Klev av på hötorget och strosade runt på diverse affärer tills vi slutligen hamnade i Gallerian där jag bytte min vattenkokare jag fick i julklapp (den saknade bottenplatta). Så nu ska jag lägga bort den gamla och sätta fram en ny och fin :)

Vi köpte sandaler till Rebecca. Wedins har utförsäljning (halva reapriset på allt) så det blev en behaglig peng att betala. 49 kronor, alldeles lagom :)

Helt otroligt. Jag har gått på stan med barnen UTAN att de gnällde eller strulade på annat vis. UNDERBART! Rebecca fick dessutom gå i 3 timmar. Duktig tjej.

Nu borde jag börja med middagen. Det blir kycklingwok med broccoli, blomkål, champinjoner, sesam, kyckling (såklart), minimajs, bambuskott och vattenkastanjer. Och kanske nåt annat gott som jag hittar i kylskåpet, vem vet??

Har prel. bokat en tid på skönhetssalong på fredag fm. Jag fick en lyxig ansiktsbehandling av svärmor när jag fyllde år som jag har snålat på. Nu är det hög tid att gå dit :) Man vill ju vara fin när vi ska åka och framför allt vill jag ha färgade fransar och bryn så man slipper mascara som kladdar.

Idag började jag gå igenom barnens garderober för att se om något fattas till resan. Jag tror inte jag behöver köpa nåt. Natalie får ha kläder efter Rebecca och Rebecca kan ju ha sina sen förra sommaren.

Nu vaknade trollet...

UPPSALA UTFLYKT

Idag har jag varit på dop i Domkyrkan i Uppsala. Det var Lenas och Tommis lille Petter som döptes.
Det var en väldigt mysig cermoni och Petter skötte sig väldigt bra (inte ett ljud sa han). Natalie var oxå på strålande humör dagen till ära så det blev lyckat :)
Efteråt blev vi bjudna på dopfika på ett café intill. Väldigt gott var det. 
Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag har inga bilder att bjuda på :(

Nu har vi nyss kommit hem. Jag ska starta tvättmaskinen snart och plocka ordning lite här hemma. Jonathan och Rebecca har varit och badat hela dagen och kommer snart hem de också. På vägen plockar de upp min middag. Jag ska få äta sushi idag *lycklig*.
I kväll blir det tidig sänggång för barnen och förhoppningsvis en bra film för oss. 
 

KALASBILDER


Kusinerna fikar.

Min kusin Lina hjälper Rebecca att åka skridskor. 

Albin skjutsar runt på Becca.

Natalie äter på allt hon kommer åt.

Marängerna var extra goda :)

KALAS

I morse efter frukosten packade vi in oss i bilen och åkte till Gävle på Albins 5 års kalas. Vi åkte golf och den har inte direkt samma komfort och sånt som passaten har (trots att det är en helt ny bil det oxå). Så fort man passerar 100 km/h låter det som man befinner sig på ett flygplan på väg högt upp...

Kalaset var väldans trevligt. Barnen åkte skridskor (ja Rebecca åkte nästan 15 minuter innan hon gav upp...), det grillades korv och sen gick vi in i klubbstugan för att äta tårta och kakor. Mycket bra upplägg. Det hela avslutades med den obligatoriska fiskdammen som alla barn avgudar (det skulle jag med göra...).

När kalaset var slut gick jag, Anneli, Lina (min kusin) och Rebecca hem till deras hus medans Albin den inbitne skridskoåkaren stannade på isen.

Innan vi åkte vidare hem fick Natalie mat. Man gör allt för att få en lugn och skön biltur hem. Men det gick sisådär i allafall. Natalie GALLSKREK från Gävle till Uppsala (det är BARA 10 mil...). Liiite svårt att köra bil då hon skrek samtidigt som det var bäcksvart ute (gatlampor är överskattat) och sikten var lika med noll (saltet på vägen gjorde att det blev en sörja på rutan). Kul nästan jämt. Skulle kanske ha lyssnat på pappa...
Undra hur många liter spolarvätska jag gjorde av med.


När vi kommit hem och barnen hade lagt sig somnade jag i soffan och snart är det dax att inta sängplatsen. I morgon väntar en ny dag med nytt utflyktsmål. Ska på dop i Uppsala. Hoppas på bättre humör på barn nummer två då...


VARFÖR?????

Så, nu har jag fått andra punkteringen på nån vecka. På samma däck dessutom (ja nu på det nya däcket oxå...).
Åkte från mvc och i backen ner tyckte jag det kändes konstigt. Stannade och mycket riktigt lite luft. Krypkörde hem och när jag kom fram satt knappt däcket kvar på fälgen. ORKAR INTE MERA!!!
Vi som skulle åka till Lida idag. Ok man kan ta bussen, men vem orkar det med barnvagn och släp? Det är plusgrader dessutom. Vi får åka stjärtlapp vid skolan istället, det går ju det med.

Och det blir ingen tur till maxi för att fylla på kylskåpet. Vi får promenera till Vivo istället.
Man förstår inte hur beroende man är av bilen förrän man är utan.

Nåja. Fruktdax för Natalie och sen klär vi på och går ut. Och skiter i allt som har hänt och sedan har roligt iallafall.

Måste skriva ett par rader om Tullinge MVC också. Var dit i morse och skulle få ett recept. Det tog typ en halvtimme för k*rringen att skriva ut ett e-recept. Hon fick dessutom kalla på förstärkning. Och det är visst inte ens säkert att skiten gått fram heller. Återstår att se när jag går till apoteket senare idag.
Tanter över 50 och datorer verkar inte gå hand i hand. Kanske en datakurs vore på sin plats??
Fick dessutom komma till den där BM som jag slutade hos illa kvickt när jag väntade Rebecca. Man kan inte välja då det är öppen mottagning, tyvärr!

Jag är inte alls pessimistisk idag, inte alls...

SHIT

Ont i halsen, snorig och mår allmänt skit idag. Det är väl inte så konstigt eg när Natalie har snorat och spridit sina baciller hej vilt här hemma.
Kan våran familj aldrig få vara friska??

TORSDAG

Den här dagen har bestått av ett stycke stadsresa, (Skickade en grej med bussgods från Cityterminalen) lunch med min bror, stjärtlappsåkning och de sedvanliga sysslorna hemma som tvätt och matlagning.

Var förbi POP och kollade in deras REA. Jag fattar ingenting. Först hade de en typ mellandagsrea med vissa nedsatta varor och nu skulle "stora" rean börja. Skillnaden mellan lilla och stora rean har jag bara inte fattat. Inte satte de ner ytterkläder och sånt man vill köpa, neeej det vore ju dumt. De har en sån himla snålrea. Fast jag gillar vissa av deras kläder (speciellt ytterkläderna som håller mått, färg, sömmar och sånt lääänge).
Efter några veckor när de andra affärerna har halva reapriset på resterna har pop tag 3 betala 2. 

Nåja. Nu ska jag sluta gnälla och sätta mig i soffan och spela back gammon med Jonathan. Undra vad jag ska vinna i kväll (vi spelar alltid om något).   

TAX FREE

Nu har taxfreekatalogen anlänt och det finns verkligen massor av saker jag vill ha. Parfymen Clean finns med och jag bara avgudar den (fresh laundry). Får väl se vad plånboken har att säga om det...Den är väldigt dyr (599 kr).

Idag blev det en riktig utedag, härligt. Synd att det mörknar så tidigt. Snart är det dax att börja med middagen som idag blir pasta med (ekologiskt) kött, paprika, champinjoner, rödlök och pepparsås.

Efter middagen tänker jag åka och simma. Det var väldigt länge sedan jag gjorde det så det är verkligen på tiden. Måste ju prova min nya baddräkt som jag fyndade på Stadium för 99 kr :) 




 

VACKRASTE VÄDRET

Det är tio grader kallt och solen skiner. I natt kom det nån cm snö så det är väldigt vackert ute. Har tänkt tillbringa största delen av dagen utomhus. Har lämnat Becca på dagis och tagit en skön promenad. Det här är glädje för själen. Älskar detta väder!
Vi kommer att tillbringa mesta delen av dagen utomhus idag men just nu är vi inne och äter frukt och tinar upp Natalies hand som blev djupfryst ute. Ska sätta på henne ett par handskar efter Becca som sitter fast och hoppas på att hon slipper frysa om händerna.
Själv ska jag leta reda på mina vinterskor. Verkligen dax för det nu (och har väl varit det i nån månad förvisso...).
Jag går omkring i mina gympaskor året om och det är inte alltid så varmt och skönt.

Nu ska jag ta upp kyckling till lunch. Det blir kokt kyckling med ris och keso och på det en långpromenad igen. Sen är det dax att hämta Rebecca på dagis. Mer hinner man inte på dessa timmar.

Simma lugnt!

TRETTONDAN


Idag har vi varit till Flottsbro igen och åkt pulka och kälke. Jag promenerade dit idag med och det var lika jobbigt idag igen, dock inte lika kallt. Det var väldigt mkt folk där så istället för att äta lunch där blev det middag på Kolgrillen i Tumba. Lika gott som alltid.
Vi hann även med en titt på D & S husbygge. Det kommer att bli väldigt fint när det blir klart. Mycket jobb, men roligt jobb :) De planerar att flytta in om 8 veckor. Spännande att se hur det blir när det kommer färg på väggarna och golv.

Nu i kväll snöar det och jag hoppar över min kvällspromenad. Borde räcka med en 2 timmars idag. Får väl gå mera i morgon när jag ska lämna Becca på dagis. Det blir roligt för henne att börja igen efter närmare 3 veckors ledighet.

Nu ska jag bara slappa i soffan. Men först bära in ved så man får lite värme

GÅRDAGENs inlägg som jag trodde försvunnit...


Idag har det inhandlats ett stycke "skidoverall" (varför det nu heter det i stl 80...) på POP. Den var hutlöst dyr, men tack och lov har Natalie en mormor och morfar som inte vill att hon ska frysa, så de köpte den till henne. Inte bara Natalie är glad, även hennes mamma :) TACK TACK!

Vi var i Farsta C på förmiddagen, jag och barnen. Vi kollade runt i lugn och ro, åt lunch och tillbringade en stor del av tiden på BR leksaker. Hemligheten när man är ute med barnen är att göra sånt de vill oxå för att de ska hålla sig snälla.

När vi kom hem gjordes det smootie med hallon, banan och vaniljyoghurt. Mums. Sen klädde vi på oss massa kläder (kallt ute) och gick ut. Precis då kom farmor på besök och vi tvingade ut henne i kylan :)
Det blev promenix till Eklidskolans lekpark och som ni ser på kortet var det skymning redan. Natalie började skrika (var visst hungrig) så farmor tog barnen med sig hem och jag gick till affären och införskaffade saker till middagen.
Det blev utskuren biff med ugnsrostade rotfrukter o

SÖNDAGSSKOJ

Idag har vi haft en riktigt härlig dag ute.
Efter frukosten tog jag Natalie i vagnen och promenerade till Flottsbro. Det var lite längre än jag trodde (det tog 2 timmar). Där väntade David, Simone med barnen och Jonathan och Rebecca.
När vi fick nog av kylan åkte vi hem och käkade tacos. Vår nationalrätt när de kommer :)

Nu i kväll tog jag mig i väg på stavpromenad 1 timme också så jag har varit riktigt duktig. Tyvärr brukar detta hålla i ett par veckor, men jag ska banne mig hålla ut denna gång. Jag SKA!!!

Här kommer bilder från dagen.

Snökanonerna kördes för fullt.

 
Och backarna var öppna :)


Natalie mumsar på Simones goda plättar (och halsduken kommer i kläm)


Även Natalie provåker pulkan.

DAGEN I BILDER

                    
     


Nu är vi hemma. En trött men störtnöjd Rebecca har precis lagt sig i sin säng.

Hennes mamma är minst lika trött och tänker snart sova hon med.


Vi hade inte de bästa platserna ur svindelsynpunkt. Det tog en bra stund innan jag kände mig bekväm där vi satt.

Showen var väldigt bra och det tyckte även barnen. Den var 2 timmar lång och de satt helt stilla båda två. Inte illa.


Nu ska jag vara lite social också. Tjingeling.



KNAS

Det verkar vara strul här på bloggen. Mitt tidigare inlägg vill inte bli med. Så detta blir ett testinlägg :)
Ska strax hoppa in i duschen. Svettig efter stavpromenaden. Hej svejs.

TIDIG MORGON


Så här ser det ut när Natalie försöker krypa *knäppskalle*


Natalie vaknade för en  stund sedan och enligt mig är det för tidigt. Hon fick välling och lägga sig igen. Nu ska jag försäkra mig om att hon sover (låter inte så lovande just nu) och sen lägga mig en stund igen.
Det blir i Beccas säng för hon ligger just nu på min sköna plats... Det spelar egentligen ingen roll vart man sover bara man får sova.
Innan man hade barn fattade man inte hur mycket man kunde uppskatta sömn. Då var det bara ett onödigt ont som tog upp en massa tid typ :) Konstigt.

Nu ska jag krypa tillbaks i sängvärmen. Natti natt

GLOBEN



I morgon kväll ska jag, Rebecca och en kompis+hennes son gå på "Disney on ice" i Globen.
 Det blir premiär för mig att besöka globen. Helt galet att jag inte på dessa 10 (!!) år som jag bott här i Sthlm har varit dit. När jag till och med gick skola 100 meter därifrån typ. Nåja. Det ska bli trevligt i vilket fall som hellst.
Hoppas bara att barnen håller sig vakna. Det håller på till kl. 20.30 så det borde de klara av. Kanske värre med deras trötta mammor :)

Läste lite om disney on ice på en blogg. Showen var visst bra men de hade blivit ruinerade. Allt de sålde var visst snordyrt. Men vem har sagt att man måste handla en av varje?!? Självklart tar de chansen och sätter såna priser när de vet att folk köper i allafall. Dummare än så är ju ingen affärsverksamhet.

Nu ska jag strax sätta mig och glo lite på tv, ska bara försäkra mig om att sjuka lilla Natalie har somnat innan jag sätter mig. Hon har en hemsk hosta som dessutom verkar göra ont, så hon vaknar till efter varje hostattack och gnäller.
Jonathan sitter i soffan och snarkar redan, vilket han har gjort sen han kom hem idag till och från. Han var sjuk i natt så man kan förstå att han sover.

ANNA SKIPPER RULES

Här får ni ett recept på väldans gott och nyttigt bröd. Tror jag ska baka detta i kväll igen så det finns nåt gott frukostbröd i morgon.


Ett bröd bakat på dinkelmjöl och fullkornsprodukter ger lång mättnadskänsla och ger tarmen

något att jobba med. Oerhört lättbakat. Bara att röra ihop - kommer bli en favorit för

familjen. Till och med barnen älskar detta nyttiga brödet!5 dl dinkelmjöl från Labans Gotland

2 dl grahamsmjöl

3 dl rågsikt

2.5 dl fyrkornskross

1 dl vetegroddar

1 tsk havssalt

4 tsk bikarbonat

5 msk blandade brödkryddor

1 liter ekologisk filmjölk

0.5 dl sirap


Sätt ugnen på 175 c.

Blanda alla torra ingredienser. Rör ned filen o sirapen.

Smöra o bröa två 1.5 liters avlånga formar.

Grädda ca 100 minuter.

Alternativ - gör halva satsen i en brödform och grädda i 60 minuter.

Välj mjöl från Saltå kvarn samt dinkel från Labans på Gotland . Finns i hälsokostaffären.


GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET


Nyårsafton firades på Ormudden som ligger nån mil utanför Bro, mitt i skogen :)
Vi hade väldigt trevligt. Åt god mat (gratinerad hummer, fondue och cheesecake), drack gott (vin såklart) och hade trevligt sällskap. På tolvslaget avfyrades ett gäng raketer och sånt som låter illa och det skålades i champagne. Sen gick vi in och spelade ett sällskapsspel som heter "Med andra ord". Hur roligt som hellst.
 
Det blev sen sänggång och tidig uppgång (det är livet med småbarn) så det blir snart sovdax.

Har precis skrivit en ansökan till Roomservice. De söker objekt och jag söker någon som vill renovera köket :)

Är så trött att jag inte orkar tänka och allt jag skriver blir bara felstavat och fel. Natti Natt!

RSS 2.0