På fall

Började dagen med att dammsuga hela huset. Inte bra för fogarna, men damm är inte heller bra...
Efter det kom jag på att jag skulle åka till Kungens Kurva för att gå på Ikea, Rusta (!!) och Jysk och uträtta små ärenden. 
Efter en timmes vankande inne på Ikea åkte jag till Rusta. Hade sett en snygg matta för 99 kr i annons. (Ja så snygg den kan vara för det priset).
På väg från parkeringen vet jag inte vad som hände, helt plötsligt FLYGER jag framåt och ramlar. Det finns liksom ingen snö att skylla på heller... hm! Pinsamt värre. Sakerna jag har i handen flyger låååångt bort de också, bla. mobiltelefonen som jag har pågående samtal i.
Min första tanke är "Hur f * n ska jag komma upp". Man är inte direkt smidig just nu.
Den andra tanken är "Jag MÅSTE kliva upp NU". En kille kommer springande och jag har nog aldrig klivit upp så fort även fast jag hade skitont i knän och händer.
Så jäkla pinsamt.
Efteråt går jag tillbaks till bilen och tårarna forsar ner. Behöver man tillägga att man är känsligare när man väntar barn??!?
Efter några minuter torkar jag tårarna och stapplar in och köper min matta. Nöjd!
Träffade även Monkan utanför och vi bestämde att vi skulle åka ut till dem i helgen. Det ska bli kul. Har inte setts sen nyår.

Innan hemfärden plockade jag upp gardintyg på Jysk. Så nu väntar de på att få komma upp.

Jag åkte till Flemingsberg och hämtade Lena som kom med tåget från Uppsala. Det var inte igår vi sågs direkt och det var roligt att se henne så pigg.
Vi åkte till lokal pizzeria för lunch och sen hem för lite te och skvaller :)

Efter middagen idag tog jag ett varmt bad. Kroppen behövde det. Själen mår heller inte så dåligt av att ligga i blöt.

Nu ska jag strax lägga mig och hoppas att mina förverkar släpper snart. Inte skönt!

pyssel

pyssel

Denna kväll går i pysslets tecken. Jag är ensam hemma (förutom tjejen som sussar i sitt rum). Jonathan är på bio med sin bror och morbror. Hoppas de har trevligt!

Det ni ser på bilden är en början till ett minialbum för att spara saker från Rebeccas födelse. Det ser stort ut på bilden, men i själva verket är det typ 10x10 cm.
Och detta har jag stansat ut med min revolution :) Alfabetet är stiletto. Längre har jag inte kommit...

Det verkar för övrigt gå bra för mina tradera auktioner som jag la ut i förrgår. Jag hade rensning bland regnkläder, mammakläder, och lite annat. Bestämde mig även för att sälja min "gamla" QK tång. Jag älskar ju min nya och känner att den gamla kommer typ bara att samla damm. Bättre att köpa nytt pyssel för pengarna :)

Appropå pyssel så har de syfestival i Sollentuna i helgen. Är såå sugen på att gå. Inte för att jag är intresserad av att sy, bara för att de har en massa demo på scrapbooking / kortmakeri och även försäljning.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Wish me good luck!

Idag regnar det -IGEN-. Hur tråkigt är inte det?!
Ska snart klä på mig och åka till firman. Senare idag ska jag luncha med Nisse. Hon flyttar till Ö-vik nästa lördag. Roligt att hon har träffat en bra kille, men tråkigt att hon flyttar.

Får se om jag orkar svänga förbi IKEA på vägen hem. Ska reklamera mina wallies (eller vad det nu heter). Försökte sätta upp dem igår men när jag kom hem igen låg de på golvet. Jag blev rasande och ringde ikea kundservice. Jag har inget kvitto kvar men f * n ta dem om de inte ger mig pengar tillbaks OCH ersättnning / matkuponger... Får väl se hur bra jag är på att förhandla. Knappast som Jonathan i af. Han är GRYM på sånt. 

Måste fixa lite frukost nu. Adjö!
 

Första flätan

Första flätan
Nu börjar håret att växa *äntligen*. Jag kunde till och med göra en liten fläta på henne idag...

Planer

Ska träffa Malin och Lollo idag, på lekslottet. Det känns konstigt att åka dit UTAN barn.

Sen väntar en tur till firman senare idag. Ja det var väl allt jag har på agendan idag. Tror jag i af.
Skulle även behöva svänga in på Bauhaus och köpa lite "krokar" som man kan hänga upp alla sopar/skurmoppar på väggen i tvättstugan. Det har jag tänkt göra länge, men jag har en tendens att skjuta upp saker och ting.

Hittade även ett fint gardintyg i reklambladet från Jysk. Det var ROSA och skulle passa perfekt till bebisrummet. (Flora heter tyget). Måste även köpa fålltejp eller vad det heter. Guds gåva till oss som inte orkar dra fram en symaskin eller som har en trasig symaskin...

Nu ska jag städa lite innan det är dax för frukost och påklädning. Häppåre!


Måndag

Den här helgen har varit lugn och skön.
I lördags var vi på skansen och igår var vi hos Agneta typ hela dagen. Först på födelsedagsfika och sen stannade vi på middag. Så himla skönt att bara vara.
Var inte hemma förrän vid 21. Och tro inte att Becca ville sova då. Hon tjafsade nästan en hel timme innan hon somnade. Denna trots tar snart kål på oss här hemma.

Idag var det dagis för Becca och jag har lagt ut en massa tradera auktioner. Det tar sin lilla tid att fota och lägga ut sakerna.
När jag var klar med det bakade jag tekakor, så nu luktar det gott i köket.

Efter att jag hämtat på dagis stannade vi ute och lekte en stund på lekplatsen bakom vårt hus. Såklart traskade det runt rådjur där omkring. Fastän jag själv var rädd lyckades jag hålla Becca lugn och hon ville stanna kvar och kolla på dem.
Jonathan kom hem tidigt idag och hade köpt glass med sig hem som vi åt ute. Vilken vårkänsla!

Nu ska jag laga mat!

Ridtur på Skansen

Ridtur på Skansen
Becca tog en ridtur i det fina vädret.

Mera LO

Mera LO

En spänd tjej med resfeber som åker tåg till mormor och morfar.

LO

LO

Becca hjälper morfar med att elda så vi kunde grilla korv.



image34

Becca sjunger Sing Star. Bara hon får sjunga...

Skansen

Vi var på Skansen hela dagen igår, trots att det knappt fanns några djur ute.
Det var strålande sol men blåste en hel del. Det var underbart att komma ut i friska luften.
Men jag hade lite smått ont i fogarna när vi kom hem, fast det var det värt!

David, Simone,  Mirelle och Leah följde med hem och vi lagade middag och sen när barnen somnat kollade vi på film. Ja rättare sagt de andra gjorde det, jag somnade efter 2 minuter i vanlig ordning.

På fm idag måste det tvättas sen åker vi till Agneta på födelsedagsfika. Både hon och Birgitta har ju fyllt år så vi firar dem tillsammans. Mkt bra idé tycker jag.

Becca sover fortfarande, men både jag och J har klivit upp. Är det inte konstigt?!?
Antar att hon är helt slut efter en intensiv dag igår.

Nu ska jag passa på att scrappa lite mera. Har faktiskt gjort 3 LO till. Bilder kommer vid senare tillfälle.

Papper

Papper
Också har jag införskaffat lite mera papper.
Fick hålla hårt i tyglarna för att inte köpa annat än papper idag. De hade en fullspäckad butik med MASSOR av nödvändiga saker...



Första plagget

Första plagget
Idag har jag nyttjat våran check på Polarn o Pyret och inhandlat det första plagget till pyret i magen.
Kunde inte låta bli längre...

BM besök

Ska snart klä på mig och ge mig av till stan för ett BM besök. De blir bara tätare och tätare nu när dagen D (B) närmar sig.
Jag har börjat må illa igen, men endast på eftermiddagarna, typ när det är dax att laga middag. Så jag lagar maten, men kan inte äta den. Jag får sitta med min tallrik yoghurt naturell...
Sen fram på kvällen är det ok igen. Mysko!

Vaknade i natt av att det stormade ute och Beccas lekhus var på vift.
Det blåser fortfarande mkt men ser fint ut ändå för solen skiner.
Efter BM ska jag åka till firman en stund och kolla om jag kan hjälpa till med nåt. Det finns säkert lite tvätt att ta hand om.

Måste svänga in på Skapa hobby innan jag åker hem. Har ju PAPPERSBRIST.

Ha en bra fredag allihopa!

Dagen som snart gått

image27
Min järnrika lunch! Kan behövas, ska till BM i morgon igen.
Har även pysslat i hop en LO idag. Den är inte riktigt klar, men nästan.
Har använt mig av 3D lacket (på de stansade bokstäverna) som jag är helt förälskad i.
Måste köpa mera papper i morgon om det ska bli flera skapelser framöver!
Nu är det snart dax att åka till dagis. Ska svänga förbi affären innan också. Och sen blir det tippen. Har nämligen städat idag också. Man kan ju inte bara tänka på nöjen...
Har 4 pappkassar med SKIT som ska slängas. Och nu har jag även beslutat att slänga mina kära kasettband. Man kan ju inte spara saker i evigheter, men det svider lite i hjärtat.

image26

Tomt

Det är helt tomt här hemma idag. Jonathan skjutsade Becca till dagis så jag sitter fortfarande i pyjamas. Fast än så länge är det legalt, klockan är ju faktiskt bara kvart över åtta.
Men vissa dar kan jag avslöja att det dröjer framåt lunchtid innan jag klär på mig...

Har bestämt mig för att försöka fixa här hemma idag med tvätt och städ. Beccas rum är det som står först på listan. Måste röja/slänga massa trasiga leksaker och städa undan allt hon inte leker med. Man kommer ju knappt in där längre.
Har redan fyllt en pappkasse som ska till tippen...

Ska försöka hinna pyssla också. Fick ju hem 71 bilder igår som jag ska scrappa. Måste nog införskaffa mera cardstock först. Har ju lekt upp nästan allt med min Revolution.
Äh jag börjar med pysslandet och städar senare...

Trötter

Jag är helt slut just nu. Fattar inte att man kan bli det av att göra så lite som möjligt.
Rebecca har varit hemma idag också. Vi bakade en kaka i morse och åkte till firman med den. Där blev vi kvar hela dagen.
Min faster Kristina misstänker att Rebecca drabbats av femte sjukan. Och det misstänker jag med. Hon har i af alla tecken på det.
Blir lite less på att doktorn inte hade en susning, och när man läser om det på vårdguiden är det solklart egentligen. Det är väl bara så att när man går till doktorn ska man veta vad man har för fel annars riskerar man att bli felbehandlad. Det kan jag lova att jag har blivit ett par gånger. En av gångerna var mycket otrevligt kan jag lova. Vill dock inte gå in på vad som hände, för känsliga läsare :)

Nu har jag förberett middagen så gott det går, så vi sitter bara och väntar på att Jonathan ska komma hem.
Det blir nog en tidig kväll även i kväll.

Provligger

Provligger
Becca provligger bebisens säng. Och tycker det är jättekul!!!
Fortfarande prickig i ansiktet, men tusen ggr bättre nu.

Gardiner

Gardiner
Det blev ett helt annat vardagsrum med gardiner uppe. Till och med Jonathan höll med om det...
Nu fattas det bara de fina fönsterlamporna vi har sett ut på Lampshopen, men allt har sin tid.

Falskt alarm!!

Efter ett par besök hos först BVC och sen hos doktorn och provtagningen har de uteslutit vattkoppor. I stället sa de att det kan vara en allergisk reaktion (!!). Måste vara en stor sådan med tanke på alla hennes utslag över hela kroppen.
Nu har jag proppat i henne tavegyl så jag hoppas på bättring.
Man undrar ju vad man kan reagera så starkt på. Doktorn sa att det kan vara nåt virus man reagerar på. Men vad ska man tro?!? Det jobbar cykelreparatörer på VC här så vad vet man...
Hon kommer att vara hemma från dagis ett par dagar till i af. Hon ser ju inte klok ut.

Idag har jag faktiskt fått upp gardinstänger både i vardagsrummet och i Beccas rum. Ingen fara, de har bara legat sen i JULI och väntat på att få komma upp...
Nu ska jag leta fram strykbrädan och strykjärnet och påbörja uppsättningen. Man känner sig i af lite effektiv när man tar ner julgardinerna i köket också. Som tur är har jag inget tomtemotiv, men i af :)


Pricken

Pricken
Kopporna bara växer och växer...

Prickig korv

Prickig korv
Inte roligt att ha vattkoppor!

Skön lördag

Vi hade verkligen en skön slappardag igår. Inga måsten, bara vara.
Efter frukost ringde Becca till farmor och frågade om hon ville komma hit, och det ville hon göra. Hon har varit sjuk i 2 veckor och hade blivit bättre men långt i från bra. Så när sjuklingarna skulle sova middag passade jag och Jonathan på att åka och handla. Underbart att gå på citygross i lugnt tempo. 2,5 timme senare och 6 matkassar rikare (eller rättare sagt fattigare) kom vi hem.
Vi åt tacos till middag och sen var vi helt utslagna allihopa. Ja förutom Becca då som var pigg...
Kollade på Se upp för dårarna och sen var det natti natt. Ett under har skett, jag har sett en HEL film fastän vi kollade på slutet i sängen.

Idag har vi heller inga stora planer. Tänkte jag skulle baka matbröd och rensa några skåp och lådor i köket. Vad kan man annars hitta på med en liten prickkig tjej?!?

Karantän

Vaknade i nattt av att Becca kliade sig hela tiden på benet.
Orkade inte ens tänka på varför mitt i natten.
Svaret kom i morse då vi klev upp och jag såg att HELA Rebecca såg ut som en prickig korv. Så var det dax för vattkoppor :)
Jag är ändå glad att hon får det just nu, när jag ändå är hemma från jobbet. Synd bara att vi skulle ha varit på teater idag med Leo och Maggan. Förhoppningsvis kommer det fler tillfällen.

Idag fyller min lillebror år. Han blir 24 (!!). G R A T T I S

Becca åker spark

Becca åker spark
Här åker Becca spark med min farmor.

Utsikt från mamma och pappa

Utsikt från mamma och pappa
Så här fint var det när vi var hos mamma och pappa.

Ny stämpel

Ny stämpel
Här har jag lekt med min nya filuren-stämpel. Har också använt de nya pennorna och min nya die till QK Revolution, dvs. kuvertet. I like!! Den kommer att bli mycket använd.

Det är första gången jag använder omonterade stämplar. Det gick förvånansvärt bra. Jag kommer nog att fortsätta med det.

Fredag hela veckan

Man skulle kunna tro att jag har fredag hela veckan. Men nix pix. Efter att vi kom hem från mamma och pappa i tisdags har jag jobbat hos Jonathan. Svarat i telefonen, hjälpt kunder (så gott jag har kunnat) och hämtat/lämnat bilar. Kul att kunna hjälpa till. Jag har varit jättetrött på kvällarna.
I går tog jag en lunchrast på 2 timmar (är det flex eller??) och lunchade med Mirja och Ann-Sofie på gamla Debenhams. Det är sällan vi ses nu allihopa så det var kul. Melvin hade blivit sååå stor sen sist.
På väg dit blev jag haffad av Mackan Edlund och Erik Ekstrand som ville jag skulle vara med i TV....aldrig i livet!!!! Så jag smet in på HM lite diskret innan jag skulle träffa tjejerna. Och gissa vilka som sitter på fiket när jag kommer dit? Jo TV teamet...
Det var ju alla hjärtans dag igår också. Jag hade tänkt att vi skulle äta på Clarion, bara J och jag. Men ändrade de planerna när Becca några dagar i rad har tjatat om att hon saknar pappa (som har jobbat massor och kommit hem sent). I stället tog vi en middag här hemma. Det blev oxfilé, potatisgratäng med kantarellsås, sallad och vitlöksbröd. Till efterrätt hade vi chokladfondue med ananas och jordgubbar. Tilläggas kan att de Italienska jordgubbarna smakade inget och kostade 4 kr/st. Men men vad gör man inte...
Becca fick en hjärtformad porslinsask som jag hade fyllt med hårsnoddar och spännen och Jonathan en vanlig ask med geléhjärtan som jag hade dekorerat.
Själv fick jag jättefina röda rosor. Jonathan hade även köpt en minibukett med nallebjörn till Rebecca. Hon blev jätteglad också :) Blommorna står nu i hennes rum.

Idag kommer jag att vara LEDIG. Ska försöka fixa här hemma. Det ser inte fint ut just nu, men det ska ändras på.
Men tänkte ändå ta det lugnt. När jag satt på bussen igår kom nämligen min första värk! Det är ju såklart förvärkar, men ändå. Har haft mkt sammandragningar, men det känns ju helt annorlunda.

FK

Glömde ju skriva att jag har suttit i telefon med FK x antal minuter idag. Och jag blev inte på bättre humör efter det kan jag tillägga. VILKA JÄVLA IDIOTER!

Home sweet home

Nu är vi tillbaks på hemmaplan igen, jag och Rebecca.
Vi har haft det väldigt lugnt och skönt de här dagarna. Eller lugnt förresten vet jag inte...Becca har busat varenda vakna sekund med mormor och morfar. De hade tagit semester och var hemma från jobbet.
Det har varit underbart väder de sista dagarna, dvs. SOL och nattkallt. Skönt att komma upp dit och få dagsljus och andas frisk luft.
Vi har åkt en hel del skoter och spark. Becca älskade båda delarna. Fast åka spark med morfar i brant nerförsbacke slog nog alla rekord :)

Vi kom hem sent i går (halv tolv) så jag trodde att Becca skulle ta sovmorgon i morse, men inte då. Hon klev upp samma gamla tid, så vi åkte till dagis i vanlig tid i morse.
Själv åkte jag hem till duschen och åt sedan frukost i lugn och ro innan jag åkte för att hjälpa till på firman.
Jag kommer att sitta här ett par timmar till, sen måste jag åka och handla. Det finns inte mkt annat än gamla saker hemma i kylskåpet. URK för att ta reda på det...
Sen är det hämtning på dagis, middagsstök och tidig kväll som gäller för oss alla tror jag.

Söndag

Min dag började kl 6.15, då Becca hade bestämt sig för att det var morgon trots att jag sa att det var natt.
Vi låg kvar i sängen en timme innan jag gav med mig och gick upp.
Sen klädde vi på oss och gick ut. Pappa tog ut skotern och vi passade på att köra, trots att det regnade.
Framåt dagen sken det upp och blev riktigt skönt ute och vi gick ut och sparkade. Becca tyckte att det var sååå himla roligt att sparka. Hon hade aldrig sett en spark förut :)

Vi gick hem till min faster en stund och när jag skulle gå hem ville Becca stanna kvar där. Tror det var för att hon var sur på mig...Eller också tyckte hon att det var roligt där.

De kom över på middag, farmor och Kristina. Och Becca hade fullt upp med att spexa, trots att hon var skittrött. Sen kom Linnéa hit och då fick hon lite extra energi :)
Det var en mycket utslagen hjälte som hade andats för mkt friskluft som jag nattade i kväll.
Hoppas på lite sovmorgon...

Just nu sitter mamma och pappa och kollar på ett program med muppar på tv. Jag som är rädd för såna håller mig i köket...


After ski på torget

After ski
Också var vi på After ski med RIX FM. På bilden ser man tv. Roger, Titti och Gert.
Sen lyssnade vi på Marmeladorkestern. Sååå himla kul!
Becca klappade också händerna och diggade :)

Fia med knuff

Fia med knuff
Och de spelade Fia med knuff när vi väntade på maten på Bahnhof café.

Lina och Becca i Åre

Lina och Becca i Åre
Lina och Becca kramas och busar  hela dagen i Åre.

Lägesrapport!

Är nu hemma hos mamma och pappa. Vi (jag och Becca) kom i förrgår med tåget. Rebecca klarade resan över förväntan och vi slapp gnäll och tjur hela resan. När hon tröttnat på att åka tåg la hon sig och sov :)

I går var vi till stan. Becca, mamma och pappa klippte sig. Och Becca fick rosa slingor :) Dock försvann de när hennes mamma tvingade på mössan när vi var på stan.
Vi tog en tur på stan och kollade lite. Var in på Törners en sväng och kollade läget, POP och ett par affärer till. B.l.a. syssla. Det är en pysselbutik där de verkar vara helt okompetenta. Jag fattar inte att såna stora frågetecken kan få jobba där... Ska bege mig till Anna i stället nån dag.

När vi kom hem åkte jag och hälsade på Gärdvall i Kövra. Det var sååå himla längesen vi sågs och det var kul att se hur de hade det och träffa hennes små charmtroll.
Becca var trött och grinig så vi blev inte där så länge. När vi kom hem kände jag att hon hade feber. Och hon var inte så pigg på att äta mat heller utan var mera intresserad av att sova.

Idag mår hon bättre och vi ska åka till Åre och hälsa på Lina. Hoppas det är fint väder där. Här ser det lite mulet ut idag, men det kan ju bli bättre.
Ska bli skönt med lite frisk luft och se lite människor :) Och framför allt kul att träffa Lina.
Kommer dock sörja att jag inte kan ge mig ut i backarna...


Dax att hoppa in i duschen om vi ska komma i väg nån gång. Hej hopp!


Rolig historia

Säkert en gammal historia, men jag har då missat den...

Då den gamle homon dog och blev kremerad ville hans feminina pojkvän ha askan med sig hem.
Prästen: - Varför?
- Jag ska koka gröt. Vill känna honom glida ur röven en sista gång.

En lång lista

Ja en lång lista på saker jag måste fixa idag har jag gjort. Listor är ett nödvändigt ont för mig som annars glömmer att jag ska klä på mig typ...
Jag ska åka till kommunen, maxi, banken, Ikea, Tullinge rör, ja you name it.
Och sen ska jag åka hem och packa också för färden norrut i morgon. Måste komma i håg varma kläder för skoteråkning. Lätt att man glömmer sånt då det bara är plusgrader hos oss. Gräsmattan är grönare nu än i somras.
Ska även hinna med att träffa en kompis innan det är dax att hämta på dagis. Så nu är det dax att hoppa i duschen.

Ändrade planer. Maggan följer med till Ikea. Dax att sätta fart!

(FD) körförbud

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Har mest åkt omkring. Åkt omkring med en obesiktad bil, helt ovetande...
Som det dessutom blivit körförbud på.
Men idag tog jag tag i det och åkte till Ford och inhandlade lampor, sen vidare till vår privata mekaniker som fixade dem på plats.
Han fixade även en besiktningstid inom 20 minuter. Den sumpade jag såklart när jag körde fel avfart och fick fortsätta en mil till innan jag kunde åka av. Hamnade slutligen på en 30-väg och insåg att jag inte hade en suck att hinna.
Men snäll som han är fixade han en ny tid på ett annat ställe, ett ställe som jag vet vart det ligger och där jag varit massor av gånger. Och bilen gick i genom. Vilken lättnad! Och snart är det såld. Ännu mera lättnad. Lite dumt och även dyrt att ha 3 bilar.
Där emellan har jag hunnit vara hos barnmorskan. Allt såg bra ut och magen hade växt som den skulle. Det enda jag måste bli bättre på är att ta mina järntabletter. Hb var bara 114 denna gång.
Bebisen hade vänt på sig och har nu huvudet neråt.

Åldersgräns

Borde det inte finnas en övre åldersgräns för taxiförare?!?
Idag åkte vi med en gubbe från Taxi Kurir, som såg ut att höra hemma på ålderdomshemmet.
Jonathan frågade om han hittade till Haga norra och han bara skrattade. Tror du inte jag hittar... Då sa Jonathan: Jag som trodde du var nyutexaminerad :)
Han kan verkligen konsten att säga sånt man själv skulle vilja säga, men håller tyst.
Nåja, gubben var typ både blind och döv och fixade inte att köra i rondell ens.

Tilläggas

Tilläggas kan att det jag blev blöt av på ryggen, det var INTE svett.
Det hände en liten olycka från fröken som sover brevid mig i sängen och allt verkar ha hamnat på mig!!

Underbart

Det är en underbar känsla att sitta här i pyjamas, dricka te och veta att det är ingen som hellst stress till något idag. Ja inte förrän kl 10.15 och det borde verkligen inte bli stressigt att tajma in.

Sen är ju bara frågan om jag kommer i baddräkten, men det blir en senare fråga...

Jonathan och Rebecca sover fortfarande. Skönt för dem. Själv vaknade jag av att vara alldeles blöt på ryggen.

Tvättstugan

Just nu håller vi på med en makeover av tvättstugan.
Det inhandlades prylar på ikea idag. Dock fattades det saker som stod på inköpslistan (i vanlig ordning), så det blir en tur till i veckan då de förhoppningsvis fått in fler korgar.
Jonathan har i allafall skruvat, fixat och trixat så nu står den på plats. Bara med några korgar i...
Bild kommer troligtvis i morgon.  Om jag har tid. Jag är ju ledig och gissar på att jag har fullt upp :)
Ska på skönhetsvård och vattengympa på fm, sen får jag se vad som händer.

Nu ska jag kolla tv.


Ännu en tidig morgon!

Suck!
Det hjälpte inte att natta Becca sent igår, hon vaknade ändå kl 6 och ville gå upp. Jag sa att det var natt, men efter att ha legat en halvtimme till insåg jag att hon inte kommer att somna om.

Igår kväll kom det lite snö hit till 08. Ja inte var det mycket, bara såpass att det blev halt på vägarna och folk inte kan köra bil. Vilken överraskning... Vet inte om det beror på sommardäcken många har kvar på bilen eller på att chauffören är från öknen, men vi såg många fina exempel i Kungens Kurva igår kväll.

Nu ska jag strax ta fram mitt pysselprojekt som jag har kommit ganska långt på. Kan inte avslöja mycket mer här. Bilder kommer efter nästa vecka.

Galet trött

Igår efter jobbet tog vi bilen till firman och där blev vi kvar några timmar.
Vi kom hem halv sju, slängde i oss lite yoghurt som middag och sen ville Becca ta ett bad.
Medans hon badade plockade jag undan i köket, gjorde eld i kaminen och gjorde i ordning fredagsmys. Vi har alltid en kvart fredagsmys framför tvn på fredagkvällar med lite godis till Rebecca. Hon köpte en påse bilar, en mentos och en zoo tablettask. Det roliga är att hon äter typ bara 5 godisar och sen vill hon inte ha mera. Perfekt :)

Jag nattade henne strax före Let´s dance och hade ju tänkt kolla lite på det för att sen gå och pyssla. Jag kom inte längre än till soffan, där somnade jag efter andra dansparet hade dansat... Och vaknade gjorde jag vid 22 då Jonathan ringde. Han, David och Agneta var på Norra Brunn på Stand up comedy.
Då förflyttade jag mig till sängen och fortsatte att sova. Det var liksom ingen idé att göra nåt annat med grus i ögonen.

Men det resulterar ju i att jag gick upp kl. 6.15 idag också. Kanske inte lika spännande...

5.30

Ha ha ha, nu har jag klivit upp 5.30 för sista gången på läääääänge. Det känns nice!
Sen spelar det ingen roll om det är söndag tisdag eller nån annan dag, jag slipper ställa väckarklockan!

Idag fyller min svärmor år, ett stooort GRATTIS på födelsedagen.
På söndag ska vi åka och fira henne. Några andra planer inför helgen har jag inte. Så skönt att för en gångs skull bara vara och inte ha en massa saker uppbokade hela tiden.
Får väl se om jag orkar ta ett städryck på lördag.

Nu ska jag göra mig i ordning. Tänkte till och med hinna använda min nya volumaster till håret. Jag som annars inte kammar mig på morgonen, men sista dan kan man väl offra sig:)


RSS 2.0