ONSDAG

Jag har tänkt uppdatera ett bra tag nu men en envis bacill har byggt bo i min kropp och gjort mig orkeslös den senaste veckan. Fortfarande mår jag skit men en aningen piggare.
Appropå baciller så har jag egentligen inte tid att sitta framför datorn i kväll. I morgon har jag prov (som i skolan...) i livsmedleshygien. Går kurs just nu och i morgon är stora provet. Det är massa olika bakterier, latinska namn, förökningsprocesser, temperaturer mm mm.

Här kommer lite bilder!


Bakar äppelmuffins.

Skotjuven

Morgonfika. Och då menar jag före 05...

ONSDAG

Klockan slår snart 06 och lilla damen sover fortfarande. Är det inte underbart efter många vakna veckor vid 04... Men det betyder inte att jag har fått sova i af. Nä vaknade vid 02 av att jag hade ont i magen och har fått springa till toaletten lite nu och då. Gissar att det var den kallrökta laxen jag åt till middag igår. Nåt annat kan det liksom inte vara. Nu känns det mycket bättre så jag går till jobbet.
Idag kommer alla varor så att vara hemma är inte att tänka på.

Nu har jag äntligen bokat klipp och färgtid hos frisören. Det ska bli så underbart. En hel eftermiddag på egen hand i stan. När hände det sist?!?
Att bara kunna sätta sig i frisörstolen och läsa skvallertidningar samtidigt som man blir ompysslad *I like*.

Nu måste jag klä på mig, väcka barnen och klä på dem också. Auf Wiedersehen!

TISDAG

Igår hade jag en hektisk dag. Först massa stress på jobbet, sen skynda hem, ta barnvagnen med lastad cykel på upp för backarna till dagis, småspringa hemåt, klä om Rebecca, skjutsa till gympan, laga mat, hämta på gympan, äta och duscha barnen, natta och sen var det MIN kväll på tvn. Först Färjan och sen Hollywood fruarna. Alltså blev det ingen träning igår, tyvärr!
Men det ska åtgärdas idag då jag ska simma på min friskvårdstid :) Sen tänkte jag träna funktionell träning hemma när barnen har somnat. Gryyyymt jobbigt!

Annars händer inget speciellt idag. Jag jobbar och sen i em ska vi gå till biblioteket för att lämna tillbaks och låna nya böcker. Tack och lov får man ett mail när tiden börjar gå ut och idag är sista dagen innan övertid.
Borde dessutom åka till Huddinge C för ett besök på synsam. Natalie har varit framme och slitit i Rebeccas glasögon igen.

Nu ska jag göra ett ryck här på jobbet och fixa sallad.


SÖNDAG

Idag är jag allmänt seg och gör hellst så lite som möjligt. Har dammsugit och torkat golvet i köket. Det dras in massor av sand och skit nu när de lägger markstenen. men oj så fint det blir. Just nu kan jag inte ta nåt kort för stenarna är delvis täckta av sand (de håller på att foga). 
Var ute på morgonpromenad med Natalie i morse och sen håller jag på med tvätten. Samtidigt som jag gör äppelmos. Ja det låter kanske mycket för att inte göra nåt, men som sagt, jag har varit uppe länge...

Inspirationsdagen på Gymmix igår var suveränt bra. Det började med föreläsning om funktionell träning och lite allmän information om vad som är träning/motion, överträning mm. Väldigt intressant. Efter det hade vi en timmes praktisk funktionell träning, vilket handlar om smidighet, balans och styrka. OMG vad jobbigt det var, men roligt! kan säga att jag har en skön träningsvärk i stort sett hela kroppen :)
Sen åt vi sallad till lunch och fortsatte med afrikansk dans=SVETTIGT!

Tror jag ska gå ut och måla i det fina vädret. Det är bara att passa på när huliganen sover :)

LONG TIME NO SEE

Jag är ingen vidare bra bloggperson, jag vet det. Men just nu är det mycket som händer och jag är väldigt trött på kvällarna. Vad annars kan man vara då Natalie går upp mellan 04-05 VARJE morgon. Och det är inte kul.

Jag har börjat träna på all min lediga tid i stort sett. Måndagar-afrodans, tisdagar och söndagar spinning, torsdagar skivstång, lördagar familjegympa och där i mellan klämmer jag in ett par-tre simpass (1000m) i veckan. På helgerna tar jag även en timmes stärkande morgonpromenad. Som sagt det tar tid, men det ger resultat. Man mår bättre både fysiskt och psykiskt och dessutom tappar jag några kilon. Inte helt fel kombination.

Nu har jag precis kommit in från en promenad. Natalie var såklart med och hon somnade i vagnen. Skönt för henne, hon behöver sova mer. Vem behöver inte det???

Idag klockan 10 ska jag på inspirationsdag på gymmix. Det är för värdar och instruktörer. Vi kommer att ha två träningspass och föreläsning. Och även lunch. Det ska bli trevligt.
När jag kommer hem ska jag fortsätta måla dörrarna på friggeboden, plocka äpplen och göra mos och bara vara. Man lär vara rätt mör efter träningspassen skulle jag tro.

Nu är det dax att göra frukost och väcka Jonathan sen. De kommer och påbörjar stenläggningen idag. Det blir spännande att se resultatet, även om de bara börjar med grundarbetet idag. Bilder kommer så snart jag har min dator tillbaks (den är utlånad just nu).

Hej så länge!

SMYGSURFAR

Sitter på jobbet och smygsurfar. Fast jag smyger inte så mycket med det egentligen. Jag försöker döda lite tid bara. Var på jobbet kl 6 i morse för att hinna med allt som ska göras. Köttfärsgratäng till 120 pers, baka bröd, göra sallader mm. Och nu är det klart. Köttfärsgratängen står i ugnen och jag väntar på att varorna ska komma. De kommer olika tider varje vecka tyvärr. 
Sen i dag ska jag på möte och efter det ska jag plocka i hop och städa för att sen skynda i väg till badhuset.  En gång i veckan har vi rätt till en timmes betald friskvård och det ska jag förstås utnyttja :)
Sen blir det hämta barnen, promenad, cykling och lek, middag och natti natt.
Ja det är ungefär så min dag kommer att se ut idag.

Nu ska jag göra lite nytta!

RSS 2.0