MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG

Idag har vi firat Jonathan som fyller 31. GRATTIS!
Hade min bror, Jonathans mamma och bror m familj på middag. Vi åt kräftor. Jag är ingen stor fantast av kräftor, tycker mest det är jobbigt att skala dem. Har väl helt enkelt inget bra tålamod.

När de hade åkt hem städade jag i hop i köket och sen ute på gården. Efter det bar det i väg ut på promenix. Och på vägen hem nu började det regna. HURRA! Regn. Underbart. Idag har det varit en enorm hetta så det behövs lite svalka. Eller rättare sagt mycket svalka. Det vore skönt.

I morgon ska vi ev till stan en tur. Jag kommer att vara ensam med barnen största delen av dagen. Får se vad vi hittar på. Jonathan ska jobba lite och sen agera flytthjälp. Själv tänker jag göra så lite som möjligt.

Nu ska jag leta mig till duschen och sen lägga mig. Trötter idag.

LINAS DAG

Idag är det Linas födelsedag. Ett stoooort grattis till henne. Hon befinner sig i Frankrike nu. Hoppas hon kommer hem snart. Vi saknar dig!!!!
Har i allafall ringt henne och sagt grattis. Kul att höra hennes röst och att hon mår bra.

Har precis kommit ur duschen efter en lång cykeltur. Och nu väntar en något sen middag bestående av kycklingwrap. Marinerad och stekt kyckling tillsammans med grönsaker och keso. Mums! Till det ska det drickas te. Massor av te. Har bara druckit en kopp idag och det är för lite.
Ska kanske kolla på en film i kväll också. Frågan är hur länge jag håller mig vaken.... 

TISDAG

Började dagen kl 7 när Jonathans mobil ringde. Det dröjde inte länge förrän jag hörde ett kvitter från Natalies rum och då insåg jag att det var lika bra att glömma allt vad ligga kvar i sängen är.
Tog en stavpromenad innan frukost och nu har jag duschat och ätit frukost. Jonathan är ledig och vi ska åka till stan en sväng och göra några ärenden. Vad dagen i övrigt har att bjuda på får vi se. Solen skiner idag också :)

MÅNDAG

Idag har jag:

* Bråkat med Försäkringskassan. Har inte fått min FP ännu... Och det kommer visst dröja. Idioter!
*Tvättat sängkläder och bytt i sängarna. Även städat sovrummet.
* Sorterat och slängt en massa skräp som ligger överallt.
* Promenerat med barnen till Tumba fram och tillbaks.
* Rea fyndat - 2 tunikor, 1 par shorts, 1 klänning och 1 linne för endast 130 kr. Allt till Rebecca.
 
Tycker det är ganska bra presterat för att vara i värmen. Nu ska jag ge mig ut med stavarna. På återseende.

UPDATE

Oj oj oj nu var det väldigt länge sedan någonting skrevs här på bloggen. Men vem sjutton orkar anstränga sig i denna värme?!? Inte för att det är jobbigt att skriva kanske, men tänka går ju sämre. Träffade en jobbarkompis på Maxi idag och när Rebecca frågade vem det var så hade jag helt tappat hennes namn. Har förresten inte kommit på det ännu. Dåligt av mig. Undrar just om jag har loggat ut för gott... Måste gå in på våran hemsida och kolla innan jag blir tokig.

I veckan har jag varit hos mamma och pappa med min bror och barnen. Det var semester. Ja allt utom vädret då. För det var regn och blåst i vanlig ordning. Men den dagen vi åkte hem var det nog värmerekord. Då är det skönt att åka bil med AC (Finns det förresten bilar utan ac?).
Vi var till stan (Östersund) en dag och resten av veckan spenderade vi i byn. Jag och farmor gick ut i skogen en dag för att plocka hjortron. Jag är livrädd för att stöta på något djur typ björn eller älg. De hade faktiskt sett björnar en bit bort några dagar innan. Jag hörde konstiga ljud hela tiden, men farmor som är över 80 år hörde inte ett ljud. Vi hittade i af inte så många bär av den sort vi letade efter. Dock fanns det massvis med blåbär. 

En kväll åkte vi till "Kvarna" och åt. Det var en bra idé av pappa. Tack så mycket! Det var visst en gammal klasskompis till min bror som hade det nu. Skadad som man är så kollade jag in i köket en snabbis genom fönstret. Och om jag får säga mitt så är det inte den bästa ur hygiensynpunkt. Alltså skulle de få en inspektion skulle de nog få stänga omgående. De hade inte ens arbetskläder i köket.
Fast de på miljö och hälsa i Bergs kommun kanske har semester :)
Min mat var god och jag blev inte sjuk. Det är huvudsaken.

Vi kom hem igen i torsdags och värmen har hållt i sig. Mina axlar och min rygg är röda och gör ont. Sol och jag är inte vänner. Fast man ska väl inte måla i bikini mitt på dagen så är det väl bara.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Är svettig som bara den efter en timmes stavpromenad. För att inte tala om hur jag var innan promenaden för den delen. SVETT är äckligt.

MIN LÖRDAG

Är nyss hemkommen från min dagliga cykelrunda. Har faktiskt hunnit tagit en dusch också. En välbehövlig sådan.
Borde packa inför resan norröver i morgon. Jag ska ta med mig barnen och min bror till mamma och pappa. Men vi åker inte förrän typ på eftermiddagen så jag behöver inte stressa. Vill hinna träna innan också. Får se hur vi ligger till tidsmässigt här hemma. Ska måla lite på lekstugan också.

Idag har vi åkt runt och tittat på friggebodar. Vi ska köpa en att ha på baksidan. Men tyvärr verkar de flesta vara av sunkig kvalitet. Vi får väl se hur det blir med den saken. Ingen stress egentligen.
Bäst och billigast vore ju att snickra ihop en själv, men då ska man ju kunna göra det också...
När vi kom hem väntade D+S och barnen här hemma. Rebecca och Mirelle lekte bra nästan hela dagen. De hade verkligen längtat efter varandra de små trollen. De är som syskon. Älskar varandra men bråkar ofta.
Vi skulle grilla till lunch men det blev snarare middag innan maten var klar. Sånt som händer.

Nu ska jag strax lägga mig på soffan och kolla på film. Det har jag förtjänat.

EFTER REGN KOMMER SOL

Såklart började det störtregna när nattningen av barnen var avklarade. Men vem har dött av lite (eller i detta fall mycket) vatten?
Jag cyklade i allafall. Och tack och lov var det bara här i Tullinge det regnade.

Man hinner fundera mycket när man är ute och cyklar. Det är skönt att tänka på annat än barnen, tvätt och vad man ska laga för middag eller handla.
I mitt fall tänker jag på de platser jag passerar under turen.
Alby och Fittja. En helt annan världsdel fast ändå rätt nära. I går när jag åkte förbi tänkte jag att det kanske var nån slags festival där vid vattnet. Men idag insåg jag att de lever så där. Folk är ute. Väldigt många. De samlas för att grilla, spela fotboll, ja helt enkelt umgås på ett sätt vi svenskar inte gör i samma utsträckning.
Den muslimska kvinnan i slöja stod och metade vid sjön idag också, på samma ställe som i går. Precis i båthamnen. Båthamnen ja. Där ligger inte de stora och feta båtarna. För där får de inte vara i fred. Tråkigt att det ska behöva vara så egentligen.

Nu ska jag hoppa i säng och kolla på scrubs innan det är dax att sova. I morgon väntar en jobbardag för mig och barnen. Och givetvis för Jonathan också. Men det är mera som en oskriven lag...
Också ska jag äta sushi i morgon. I morgon igen :) Kan inte få nog!

MÅLAT

Idag har jag målat lekstugan. Ja iallafall påbörjat målningen. Har gjort första strykningen med grått och det ser bra ut.
Så fort jag hade målat klart öppnade sig himlen och regnet öste ner. Men nu är det fint igen, så min planerade cykeltur verkar bli av så fort vi ätit och barnen har lagt sig. Det dröjer inte allt för lång tid hoppas jag. Jonathan borde vara på väg hem nu efter badmintonspelningen.

Hej så länge!

EN ROLIG DAG

Nu var det ett tag sen det bloggades. Det blir inte av nu när Natalie sover hela nätterna utan att äta. Kvällarna tillbringar jag till annat, typ motion eller tvätt :)

Idag har jag varit till stan och träffat min kompis Anna från Östersund. Anna som en gång var min fiende *ha ha*. Hon hade fått möjligheten till en dag på stan utan barn. Men eftersom jag hade båda mina två med mig så fick hon en dos i allafall.
Vi shoppade och käkade lunch innan det var dax att åka till firman och hjälpa till lite. Jag köpte några papper som jag ska använda till mina närmare 300 bilder som jag fick här om dan som väntar på att bli scrappade.
Rebecca älskar pyssel hon med och till henne köpte vi dekorationsblommor. Kanske det blir en pysseldag i morgon, vem vet?
Jag shoppade även ett par plagg till barnen på rea. Det var halva reapriset på Kappahl så jag betalade bara 59 kr för en tröja och en klänning. Jag hade dessutom 50 kr kupong "med mera rabatt" så jag betalde 9 kr :) Inte illa.

Nu i kväll har jag cyklat min stora runda över Alby. Det var inte alls så jobbigt som jag trodde. Jag ljuger om jag säger att det inte var jobbigt, men jag överlevde och kan tänka mig att göra den rundan varje kväll. Allt för att komma i de snygga jeansen jag hittade på JC idag. Ett par Lee. De ska jag köpa som belöning när jag har gått ner visst antal kilo. Det är bara att kämpa på :)

Nu ska jag kolla runt lite bland bloggarna jag ofta besöker och sen blir det en lååång dusch. På återseende!



VILKET ÄVENTYR

På eftermiddagen tog jag barnen och satte dem i bilen och åkte till D&S s tomt för att plocka röda vinbär. Vi plockade kanske 10 minuter innan det var dax för ett blöjbyte. Jag tog N och gick mot bilen (för att hålla till i bagaget) och inser att bilen inte går att låsa upp. Vi vet att det varit nåt knas med elen i bilen den sista tiden, men detta har aldrig hänt. I samma stund börjar det vräka ner regn. Vilken tajming :)
Tack och lov har de stora äppelträd som vi tog skydd under. Ingen av oss hade mkt kläder på oss heller (linnen) och det började bli kallt. Så där satt vi helt strandade under trädet och väntade på att Jonathan skulle komma från jobbet. TACK snälla du!
Fast det var ganska mysigt. Becca åt sin risifrutti och tyckte bara att det hela var lite spännande. Så tyvärr blev det inte mycket plockat :(

När jag kom hem gjorde jag piroger som vi ska ta med till Kolmården i morgon. Jag har även stekt kycklingbitar till wrapsen och pannkakorna till barnen är precis klara. Resten fixar jag i morgon.
Jag har varit ute och cyklat också, fast inte så långt. Var ute en timme bara idag.

Nu ska jag vara lite social innan läggdax.

PRISJAKT

Började morgonen kl 7 idag och har därför fått mycket gjort. Vi började med att handla på maxi. Lite saker till picnic mm. Man ska bara handla lite grönsaker mm och ändå blir det aldrig under 500 lappen.
När vi kom hem matade jag Natalie och sen tog vi en promenix till Tumba fram och tillbaks för att handla barnmat. Den är mycket billigare på Willys än maxi. Man är som en pensionär :)
Och till på köpet fick jag morgonens dos av motion. I kväll är det cykling som gäller igen. Funderar på en runda Tumba-Alby-Fittja-Vårby-Flemingsberg-Tullinge. Det är bara att lista ut cykelvägen. Inte så populärt att cykla på motorvägen...
Frågan är ju om man vill cykla där på kvällen ensam. Det är lite mörkt...

Igår kväll cyklade jag i 1,5 timme. Var förbi David och Simones tomt. Vilken gudomlig trädgård! Jag tänkte åka dit och plocka vinbär och göra saft nån dag. Om det inte blir regn i em kanske det blir av. Det ser dock inte så lovande ut just nu.

Dax för matning igen. Hej hopp!


TORSDAG

Idag har vi promenerat till Huddinge Sjukhus barnen och jag. Det är en rejäl promenad och vi blev alla lite trötta när vi kom hem. Dessutom började det regna på hemvägen...Inte kul! Och jag som hade tvätten ute. SUCK!
Vi var ute i god tid innan Natalie skulle träffa sjukgymnasten så vi gick in till farmors jobb och åt lunch. TACK för den goda sushin! De har supergod sushi utanför sjukhuset så det lär bli fler promenader dit.
Becca höll sig till pannkakor. Ett för henne säkert kort :)

När vi kom hem fortsatte vi tvätta och nu när N sover och Becca kollar på Lotta på film så letar jag recept. Recept på picnicmat som vi ska ha med oss till Kolmården. Maten där är verkligen skitäcklig, så när vi var där sist sa vi att nästa gång blir det picnic.
Funderar på att göra piroger och wraps och pannkakor till barnen.
Vi åker dit med ett kompispar som också har två barn och som Becca älskar att leka med. Hoppas bara vi har tur med vädret, annars blir vi blöta... Varken jag eller J äger några regnkläder.
 
Nu ska jag börja med maten. Idag blir det fläskkotlett med ris och sallad. Jonathan är nog hungrig när han kommer hem. Han är och tränar badminton med en kompis. Ska bli kul att höra hur det var.
Nu måste jag sätta igång.

MIN ONSDAG

Idag har vi varit med barnen till Sydpoolen i Södertälje. Ett äventyrsbad för er som inte varit där. Terapipolen var ledig (inga pågående pass) så även Natalie fick bada. Hon älskar det, men orkar inte så länge.

Efter badet mötte vi upp Lena och Petter (ja, nu har hennes bebis fått ett namn) och åt lunch i S-tälje C nere vid vattnet. Hur vackert som helst.
Efter maten åkte vi hit hem och drack te. VARNING VARNING för Willys egna te Gamla Söder. Det smakar blommor och parfym blandat. Helt odrickbart!
Det är det jag säger. Man kan bara dricka "märkeste".

Middagen idag bestod av rester. Skönt att slippa laga mat en dag.
Efter maten blev det nattning av Natalie= inte så ansträngande. Man lägger henne i sängen, drar igång speldosan och går ut. Inte ett knyst från henne :)

Jag fick skavsår av gårdagens promenad så därför blev det cykeltur i kväll. Jag cyklade till Tumba fram och tillbaks sen runt Huddinge sjukhus-Stendal och vidare hemöver. 
Nu måste jag hoppa in i duschen för att hinna se Scrubs i sängen. Roligt underhållande program följt av 2½men.  Får se hur länge det dröjer innan John Blund kommer...

NATTI NATTI


BORING REGN

Det regnar idag också. Det är inte så roligt. Jag sitter och försöker komma på något som vi kan sysselsätta oss med idag. Just nu sitter Rebecca och pysslar, Natalie sover och jag har precis klätt på mig.
Jag skulle behöva åka och handla kläder till Rebecca. Hon har växt en hel del nu i sommar. Alla hennes tröjor är i kortaste laget. Man kanske kan fynda lite nu när det är rea tänkte jag.
Men om jag ska köpa nya kläder betyder det att jag först måste rensa ur de gamla och stoppa i kartonger och lägga på vinden. Det låter jobbigt :)

Jag sitter och laddar upp bilder på fotoquick som ska framkallas. Jag har närmare 300 bilder att scrappa när de dimper ner i brevlådan. DÅ vet jag vad man ska göra i regnet i af...
Det går väldigt segt kan jag meddela. Det skulle ta 90 minuter.

Nu ska jag nog ta tjuren vid hornen och börja rensa garderoben. Tjihooooooo!

EN REGNIG MÅNDAG I JULI

Idag har regnet öst ner från himlen största delen av dagen och temperaturen har legat runt 13 grader. Inte så roligt. Jag har spenderat dagen tillsammans med mina båda syskon, min kusin Linnéa och barnen såklart. Vi hade tänkt gå på Gröna Lund idag men det fick vi ändra på. Istället blev det Lekslottet här i Tullinge. Och inte var vi ensamma där heller. Fler som hade tråkigt i regnet och barn som behövde springa av sig.

På morgonen var vi till BVC och vaccinerade Natalie. Hon blev så ledsen så ledsen och som förälder gör det verkligen ont att se ens barn lida. Rebecca var med och tröstade henne.

I morgon hoppas vi på bättre väder. Vi har inga planer än så länge men nåt skoj ska vi väl ändå kunna hitta på.
Nu har jag nyss kommit hem från en stavpromenad i regnet. Faktiskt är det rätt skönt med lagom mycket regn när man har dragit på sig mjukisbyxor och en mysig tröja, bra musik i lurarna och kliver ut genom dörren.
Ska strax hoppa in i duschen och sen hoppa i säng. Jag sov dåligt i natt och är jättetrött idag.

PS Måste jag berätta att jag åt sushi till lunch idag också??!

TRE MÅNADER IDAG

Idag blir Natalie 3 månader. Tiden går fort och hon växer så det knakar. Måste redan leta reda på kartongen med 68 -kläder efter Rebecca. Ska till BVC i morgon och vaccinera henne samt väga och mäta. Det ska bli kul att se hur stor hon är. För STOR det är hon.

Idag har vi varit på Lekslottet. Det var jag, farmor, Becca, Natalie och Mirelle. Det var som tur lite folk där så man kunde sitta en bit bort och ända se barnen när de lekte. Om det är mkt barn kan det vara svårt att se ens eget i folkvimlet.

Har nu varit ute på promenix med stavar i över en timme. Skönt skönt. Nu ska jag hoppa vidare till soffan för filmkväll. Tjingeling!

I HOPP OM ATT BLI PIGG

Sitter och sörplar på min stora kopp med söder te i hopp om att bli liiiite piggare. I två dagar har vi nu varit uppe länge och sovit lite och man är ju inte 20 längre och det känns.

I fredags blev vi bjudna på grill av grannarna. En trevlig kväll. Vi satt ute till närmare ett. Tur man har nära hem. Och igår efter barnkalaset hade vi John och Monica på middag. Även då vankades det grill :) Vi grillade kött, grönsaksspett och sparris. Sparris var väldigt gott att grilla. Lite olivolja och salt på *mums*. Har massor av rester kvar så idag blir det pasta alt. pytt i panna :) Jonathan hade gjort potatis i ugnen hur goda som hellst, men en stor långpanna som han hade gjort orkade vi inte äta upp.
Till efterrätt hade jag marinerat jordgubbar och till det blev det kladdkaka, kanelgrädde och glass. Gissa om vi var mätta efter det?!?

Idag ska jag och barnen vara hemma och fixa lite med tvätt som ska in i garderoberna och sen försöka hitta på nåt skoj. Jonathan ska på möte med revisorn så vi blir solo.
Skulle behöva se om trädgården lite också och jobba på framsidan. Jo någ finns det jobb alltid.

Nu väntar ett blöjbyte, ett mindre trevligt sådant hör jag...

SUSHILUNCH

Det blev en sushilunch idag också. Mums. Jag och barnen var i Skärholmen C för att inhandla födelsedagspresent. Rebecca ska på kalas hos två av sina dagiskompisar i morgon och det ser hon fram emot väldigt mycket.

Efter lunchen åkte vi till City Gross och handlade inför helgen. Det var lite folk och väldigt skönt att slippa stå i kö. Det blir grillning och vin då John och Monica kommer på lördag kväll. Det ska bli trevligt. Förhoppningsvis kan vi sitta ute länge innan det blir för kallt alternativt att myggorna invaderar trädgården.

Jag håller på att förbereda nu. Lägga kött i marinad, marinera jordgubbar, baka olivbröd och baka kladdkaka till jordgubbarna är det som står på tur. Men just nu sitter jag på verandan och dricker te och tycker att det är väldans varmt. Men varför klaga?!?

Snart kommer Jonathan hem och jag tänkte smita i väg på en promenad. Eventuellt kanske jag får honom med mig. Men då ska jag ha tur. Fast i bland förvånar han mig och föreslår själv promenad.

Nu ska jag ge mig in i köket och fixa och trixa. Ha en underbar helg! 






MERA BILDER

Jag kan ju bjuda på lite fler bilder då jag har tömt kameran idag.


Min underbart snälla brorsa med min underbart snälla dotter. Hon sover så himla gott hos honom. Han är inte heller så pigg :)




Rebecca-älsklingen som har gjort sig fin med örhängen och ringar.


BILDER TILL GÄRDVALL







Så här ser min frisyr ut dan efter frisörbesöket. Varför får man aldrig till frisyren som frisören gör??
Håll tillgodo Gärdvall :)

EGENTID

Idag har jag haft massor av egentid. Helt underbart!
Det hela började med en underbar sovmorgon. Natalie sov till 8.30 då jag väckte henne. Hon hade inte ätit på hela natten så jag hade lite ont kan man säga.
Efter frukost åkte vi till firman och Jonathan tog över barnen och jag åkte till frisören. I vanlig ordning hade vi massor att prata om så jag blev där 2,5 timme.
Sen åkte jag och köpte sushi. Jag är helt frälst av det och skulle kunna äta det varje dag. Tråkigt bara att det är superdyrt.



På hemvägen åkte jag förbi Beijer bygg och inhandlade ett verktyg till Jonathan också handlade vi på Willys. Lite emot mina principer, men det låg på vägen.
Middagen hade jag förberett i morse så när Jonathan kom hem åt vi och sen väntade bestyren att tvätta och natta barn.
Jag gick ut och cyklade medans J och N satt i soffan. Nu när jag kom hem ligger N fortfarande i soffan utan blöja och kläder och sover så sött. Vill inte väcka henne. 

Tror jag ska passa på att ta en dusch i lugn och ro och sen glo på tv. Vad tror ni om det? Har iofs ingen aning om det finns nåt bra att glo på men ändå. 

UNDERBARA SOMMARKVÄLL

Vilken härlig kväll! 16 grader varmt, vindstilla och alldeles underbart ute i friska luften. Kan den avnjutas bättre än på cykel backe upp och backe ner?
Jag älskar att cykla. Dock hade den minsta laget luft i däcken. Inte ens så pass att man kan sitta på den... Så jag skyndade upp till macken innan de stängde, trodde jag. De hade redan stängt och såklart kan man inte fylla på luft då heller. Bedrövad, förbannad och irriterad över situationen började jag traska hemöver (folk tror väl man är galen om man går och drar sin cykel då det inte ens är backe) då jag tittar upp vid pressbyrån och vad får jag se?? Jo, en luftstation för cyklar!! Man kan lugnt säga att den räddade min kväll. Och äntligen fick jag min cykeltur. Jag har varit ute i 1,5 timme.
Man måste ju varva promenaderna med lite annat :)
Jag tog med barnen på långpromenad på dan idag. Och då fick Rebecca träffa sin favoritfröken Ulrika, så hennes dag blev förgylld i allafall.
Efter promenaden satte vi oss i bilen och åkte till firman och hjälpte till lite. Hemåt åkte vi 2 bilar och jag åkte före för att laga middagen. Väl hemma inser jag att mina hemmanycklar gav jag till Jonathan, som alltså låg kvar på firman. GRYMT! GRYMT!
Det var bara att vänta så fint hemma. Tur att det var skönt väder i allafall. Det blev ingen matlagning idag. Jonathan åkte till Huddinge och köpte lasagne på Primo Ciao Ciao och det var väldigt gott. Den godaste lasagnen jag har ätit kan jag tillägga.

I morgon ska Jonathan ta hand om barnen då jag ska gå till frisören. Ska både klippa och färga och läsa massor av skvallertidningar. Och snacka skit såklart.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske vara lite social. Vi sitter vid en varsin dator i olika delar av huset. Kanske man kan chatta??! HA HA HA

 

ONSDAG

Idag har jag egentligen inte tid att blogga. Jag ska städa här hemma. Det är rejält smutsigt och golven behöver både dammsugas och torkas. Jag ska även flytta in Natalie till sitt eget rum. Hon har sovit hos oss fast i egen säng, men nu är det dax att flytta ut. Hon sov till 7.15 i morse utan mat på natten. Hoppas det håller i sig.

Efter dammsugningen ska vi ta en lång promenad, förhoppningsvis till Huddinge C. Ska ta med ståbrädan till Rebecca. Man kan ju inte begära att hon ska orka så långt. 

Rebecca har just nu masstillverkning av halsband och armband och nu planerar hon att göra ett till mormor som hon ska skicka i ett brev. 
Natalie sover förhoppningsvis en liten stund till så jag hinner fixa lite här hemma. 
Hoppas ni får en bra dag! 

TISDAG

Det har varit dåligt med bloggande från min sida. Det beror på att vi har haft fullt upp hemma. Mamma och pappa har varit här och hälsat på och åkte hem idag.
Pappa har varit till stor hjälp och grävt för muren som vi ska sätta på framsidan. Mamma också, hon har underhållt barnen. Synd att de bor så långt borta...

Jag har varit duktig och promenerat morgon och kväll nu (sen i lördags bara, men ändå) och hoppas jag inte kommer att tröttna på det.

Har fått väldigt mycket gjort idag. Tvättat 3 maskiner, hälsat på på jobbet, bakat bröd och är nu på väg att tvätta lekstugan med fasadtvätt innan den ska målas.
Men nu först är det dax för lilla N att sova.

RSS 2.0